2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من کی میرم چیذر و کی میتونم برم سر مزار شهید هادی؟

تاریخ و ماهش رو لطفا بگو.. خیلی مهمه برام..

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
لطفا ب من بگید پسرم درمان میشه  و اینکه‌ در مورد همسرم فکری مدام تو سرم  آیا واقعیت د ...

حاج آقای نباتی رو توی گوگل سری کن و شمارشو بگیر تهرانه برو پیشش ی نبات میده برای بچت ک متبرکه همسرت بخاطر مشکلات شما و پسر و مشکلات مالی تو فشاره ،باهاش مهربون باش و نماز‌صبح یادت نره 

دیسک کمرتو باید وزن کنی چون اضافه وزن داری دو ساله دیگ اقدام کن تو این دو سال ۱.طب اسلامی ۲.حجامت ...

🥺🥺🥺دو سااااال 

ولی وزنم خوبه نسبت ب قدم یعنی بازم کمتر😥😢

۱۶۲ هستم.وزنم ۶۰تا۶۲ میچرخه 

طب اسلامی منظورت زالو ایناست؟

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

کی کار و کاسبی شوهرم رونق میگیره?? آیا سر درد و کمر دردای من علت خاص و غیر پزشکی داره?

سردرد و کمر درد علت های زیادی میتونه داشته باشه ولی از شما بیشتر عصبیه ،برای کار شوهرت ک راه افتاده یک دعای رونق کار بگیر و ورودی اونجا یک نعل اسب بزار انشالله درست میشه

میشه خواهشا راجب همسرم هم بگی احساسش نسبت بهم چیه 

در موردم چجوری فک میکنه....

دوباره صلوات فرستادم برات🌹

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

شوهرم بین چن تا شغل تو اداره درنوسانه الان این شغلش قراره بهش فردا بدن چی هست و ایاخوبه بده؟

باید با بزرگای این کار بیشتر بشینه هنوز خامه جا داره برای بهتر شدن 

کی شاغل میشم؟ شوهرم ازمونی که قبل عید میده رو قبول میشه؟ کی میتونیم مهاجرت کنیم؟

آزمون همسرت بگیر نگیر داره بگو خیلی کار کنه با تمرکز بره ولی شما شاغل نمیشی تا قبل عید