2821
2789
عنوان

حسین زرینجویی

489 بازدید | 17 پست

خانوماااای  لر اونایی که حسین زرینجویی رو میشناسین شمام براش ناراحت شدین که مرده؟😭😭😭😭من اینقدری که براش گریه کردم که نفسم بالا نمیاد😭😭😭😭

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند            واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند        هاتف آن روز به من مژده این دولت داد        که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند         خداوندا شادی و حال خوش و سلامتی را به مردم کشورم عطا کن 🌸💛                             اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)🥀🖤 امام زمانم ، پدر عزیزم ، آقا جان بیا که دنیا بدون تو صفایی ندارد،بیا که بدون تو حال دل هیچ کس خوب نیست بیا تا جوانم بده رخ نشانم🍃💞                                                                                قربون دل پاکت اگه تا اخر امضا خوندی منو از دعای خیرت بی نصیب نگذار😍
کیه

چیزای طنز میزاشت پست 

بعد مردم پشتش نبودن تبعیدش کردن بندرعباس

خودکشی کرد😭

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

واقعا مرده؟😳 چرا؟

خودکشی😭😭😭😭امین دهستانی هم استوری و پست گذاشت براش

من لری نیستم  همونه که طنز میکرد یادمه یه بار یه ویدئوشو دیدم

اره همون😭