2777
2789

فکر نکنم بشه حالا باز دوستای حقوقی بهتر میتونن راهنمایی کنن،رای طلاق ت دیوان رفته؟؟؟

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

عوض نمیکنه 

یا تایید میکنه و یا رد میکنه و میفرسته به دادگاه صادر کننده رای مجدد رسیدگی بشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند درصد احتمالش رد کنه وچقدر طول میکشه رای بدن .یکی میگفت هشت ماه

باید مجدد لایحه مستند و قانع کننده بزارید 

درصدی نیست عزیزم بررسی میشه و وارد ماهیت دعوی نمیشن و صرفا بصورت شکلی بررسی میشه 

از زمانی که مهلت فرجامخواهی تموم‌بشه حدود ۴ ماه شاید کمتر بستگی به نوع پرونده داره

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
باید مجدد لایحه مستند و قانع کننده بزارید  درصدی نیست عزیزم بررسی میشه و وارد ماهیت دعوی نمیشن ...

خانومی من برای ملاقات وحضانت دخترم پرونده دیوان رفته چندماهه،هنوز ابلاغیه نیومده که جلسه رسیدگی کی هست،چرا؟

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی