2777
2789
عنوان

چینی جهیزیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 118 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگه که سخت نگیر بابا چندسال دیگه جدیدتر میخری

تا یادمه چینی خونه خودمون همونی که از اول بوده همچنان هست پس ینی منم عوض بکن نیستم

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
من برعکس شما گلمنگلی دوس داشتم. 🤣

دقیقا منم زمان خرید یه سرویس ارکوپال ساده ساده برداشتم چینی گل منگلی حالا اون ساده رو میز حس رستورانی میده اصلا خوب نیست اما همه عاشق گل منگلیه شدن انقدر تو چیدمان قشنگ میشه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اینا برای سرویس جلو دستی خوبه یا اگه 2 مدل سرویس چینی بخوای برداری یکیشو این جوری بگیری ولی یه مدل ر ...

این چینی تقدیس بود. برا سرویس غذا خوری و پذیرایی ست داشت. من نخریدم. چون گفتن جنسش ضعیفه. من اینو خریدم 

بابام نمیبره میگم منو داداشم میبریم عوض میکنیم میگیم نمیخوایم پولشم نمیخواد بدی بجاش یچی دیگه میخرم ...

اشکال نداره حالا ک خریدی ولی قبل اینکه وسایل دیگه تو بخری قشنگ فکر کن اینم یادت نره هر چیزت رو ساده بخر چون همیشه قشنگه

اشکال نداره حالا ک خریدی ولی قبل اینکه وسایل دیگه تو بخری قشنگ فکر کن اینم یادت نره هر چیزت رو ساده ...

مثلا برای پارچ و لیوان میگم ساده میخوام

بابام میگه خورشیدی لب طلا 😐

میگم بابا من این ب دلم نیس میگن همه این طرحیا دوست دارن تو چرا اینشکلی هستی😑🥲

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°