2777
2789
عنوان

طلاق

122 بازدید | 6 پست

خانمها لطفا به دادم برسید. دست تنهام. شوهرم مشکل اخلاقی و دست بزن داره. طلاق میخوام. دنبال وکیلم. لطفا بهم یه وکیل معرفی کنید که الکی منو علاف نکنه. خودم هیچ کس رو نمیشناسم

سلام 

باید عسرو حرجتون رو ثابت کنید تا بتونید طلاق بگیرید 

گواهی پزشکی قانون یا مدرکی دارید که مثلا نشون بده جونتون در خطره؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

اولین کاری که باید بکنی اینه که وقتی کتکت میزنه بلافاصله به پلیس زنگ بزنی با سریع بری کلانتری محل که صورت جلسه کنن بعدشم بری پزشکی قانونی اگه آثار کتک رو بدنت هست از شوهرت شکایت کنی که مدرک پزشکی قانونی دال بر این که کتک می‌خوری داشته باشی که بتونی ثابت کنی دست بزن داره 

بعدشم با همون مدرک میتونی بری درخواست طلاق بدی که ببینم قبول میکنن یا نه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین کاری که باید بکنی اینه که وقتی کتکت میزنه بلافاصله به پلیس زنگ بزنی با سریع بری کلانتری محل که ...

نامه پزشکی قانونی دارم. روابط نامشروع دون زنا رو هم بر اساس شبکه های اجتماعیش میشه ثابت کرد. خونه نمیاد و با هزار نفر در ارتباطه. به پلیس زنگ زدم گفت صورت جلسه نمیکنن. اومد اظهارات منو نوشت اما همسایه ها شهادت نمیدن که نمیاد و من هیچ کس رو در تهران ندارم.