2777
2789
عنوان

تجربه خرید سیسمونی

144 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم، بچه ها میشه تجربه هاتونو از خرید سیسمونی بگین؟من کم کم تا قبل از عید میخوام سیسمونی بخرم و اینکه نمیخوام خرج اضافه کنم از یه طرفم رفتم چنتا مغازه هایی که برند خارجی دارن انقد از کالسکه و چیزای ایرانی بد گفتن حالا همش احساس میکنم اگه ایرانی بخرم به دلم نیست ،میشه راهنماییم کنید.

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

عزیزم ب نظرم سیسمونی یچیزی نیست ک دائم بخواهی استفاده کنی نهایت 2سال بخواهی استفاده کنی از خیلی از وسایلش یچیزی بردار ک در حد توانت باشه اتفاقا خیلی از ایرانی ها هم عالین گول مغازه دار ها ک خیلی تعریف برند خارجی میکنن نخور خب اونا شغلشونه سود بیشتری میبرن از تبلیغ اجناس گرونتر

عزیزم ب نظرم سیسمونی یچیزی نیست ک دائم بخواهی استفاده کنی نهایت 2سال بخواهی استفاده کنی از خیلی از و ...

خودمم همین فکرو میکنم مارک ایرانی خوب شما میشناسین؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم همین فکرو میکنم مارک ایرانی خوب شما میشناسین؟

ن بخدا من خودمم هنوز هیچی بجز چند دست لباس نگرفتم ولی من کالسکه نمیگیرم تخت خواب نمیگیرم 

چون تخت خواب صبر میکنم بزرگ شه یچیزی میگیرم ک تا 18-20 سالگیش بدردش بخوره توام ب نظرم تخت نوزادی نگیر 

کالسکه اگ. مسافرت زیاد میری بخر بدردت میخوره من خودم فقط کریر میگیرم گهواره و لباس و وسایل بهداشتی چیزای اصلی  و ضروری میگیرم ک فشاری هم ب خانوادم. نیاد

ن بخدا من خودمم هنوز هیچی بجز چند دست لباس نگرفتم ولی من کالسکه نمیگیرم تخت خواب نمیگیرم  چون ...

ممنون از نظرتون، ان شاءالله بهترین خرید هارو بکنیم

سلام استارتر، کالسکه دلیجان و بی بی ست شنیدم خوبن

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت