2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 17 پست

سلام من پریودی نا منظم داشتم دو ماه قرص جلوگیری خوردم و بعد اقدام کردم و باردار شدم با حساب خودم هفت هفته هستم از دیروز لکه بینی دارم رفتم سونو گفت جنین پنج هفته ی و هنوز تشکیل نشده قلبش گفت یا حساب شما درست نیست یا دو هفته رشد نکرده برام سونو نوشت باز بر یک هفته دیگه ک ببینه ابا تو این یک هفته تغییری میکنه یا نه اگع تغییری کرد ک هیچی اگه نکرد باید سقط بشه خیلی استرس دارم کسی اینجوری بود برای لکه بینی ام بهم شیاف دادن

شاید دو هفته لقاح دیر انجام شده من سر پسرم ۴ روز لقاح دیرتر بود همه سنو هام یک هفته با پریودم فرق داشت 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی حکمت خداس انشالله که هیچیش نمیشه به حق مزتضاعلی دعاکردم برات

مرسی عزیزم انشاالله احه همه میگن احتمال زیاد همون پنج هفته هست چون پریودیم نا منظم نمیشه درست حساب کرد چون تو پنج هفته ک همه جاش اینا که خوبه میخام بدونم کسی این شرایط داشته 

شاید دو هفته لقاح دیر انجام شده من سر پسرم ۴ روز لقاح دیرتر بود همه سنو هام یک هفته با پریودم فرق دا ...

من ۱۵روز بعد از پاک شدن پریودیم شروع به اقدام کردم

خداکنه همینجور باشه

هست عزیزم نگران نباش راستی دقیق ترین سنو برای سن جنین ان تی هست من با سنو قلب سر این یکی بارداریم ۱۲ هفته بودم رفتم ان تی که ۱۳ هفته و یک روز نوشت برام با همون سنو ان تی تاریح زایمان میدن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

عزیزم منم ۱۷هفتم ولی سونو میگ ۱۸هفته چرااینجوریه

با کدوم سنو ؟انومالی ؟ببین عزیزم اندازه هفته های جنین رو با توجه به اندازه جنین میگن اگه جنین رشد زیادی داشته باشه میگن زیاده یا اگه کم باشه میگن کمه من پسرم کم وزن بود از اول تا اخر  واسه همین همه سنو هام یک هفته کمتر نشون میدادن فقط سنو ان تی مهمه با اون تاریخ زایمان میدن بقیه سنو ها زیاد مهم نیست تا دو هفته زیاد یا کم مشکلی نداره یعنی جنین توپول تره یا لاغر تر 

سن جنین سونو یه هفته اش معمولا حساب نمیکنه 

بعد لقاح بخواد شکل بگیره هم   دقیق همون روز یا شب نیس 

پس نگران نباشین 

برا تشکیل قلب هم  تا ۹هفتگی وقت هست عزیزم 

ان شاءالله که سونو برین وتپش قلبش ببینید🙏🙏🙏❤️😍

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
ان تی یه هفته و شش روز بیشترزده

خب با ان تی حساب میشه گلم اون یکی ها مهم نیستن تا اخرین سنو تاریخ زایمان رو با ان تی برات می نویسن اصلی ترین اندازه ان تی هست

سلام عزیزم ما یه گروه داریم تو ایتا چندنفر از خانومای باردار عضو هستن که انشالله اگه خدا بخواد هممون تو یه ماه زایمان میکنیم

باهم تجربه هامونو به اشتراک میزاریم

اگه مایلی تو گروه باشی بهم درخواست بده لینک رو برات بفرستم

انشالله که خیره

انت رجائي { 😍🌱 }