2777
2789
عنوان

مینی واش

| مشاهده متن کامل بحث + 22056 بازدید | 70 پست

منم دارم ولی زیاد استفاده ندارم. شوهرم لباس کاراش رو توش میشوره 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
خیلی راضیم. اتفاقا کادوی به دنیا اومدن بچم بود. تا حالا لباسش رو توی ماشین اتومات نریختم. خیلی خوب ...

دقیقا.
من لباس خودمم میریزم توش.
هیچ وقت لباس کثیف ندارم. تا میرم دوش بگیرم اینومیزنم.
همیشه لباسهام شسته و تمیزن
نوزاد هم هیچ وقت لباس معطل نداره. همیشه لباس هاش تمیزن.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم. من یه کمی وسواس دارم. لباس هام رو توی لباسشویی تمام اتوماتیک نمی ریزم. من فقط و فقط با مینی و ...

چرا؟به نظرتون شرعی اب نمیکشه؟مال من تمام اتوماتیک درب ازبالاهست .ازمرجع تقلیدتتون نپرسیدی دربارش؟ذهن منم درگیرشد

من دارم. اتفاقا از لباسشویی اتومات بهتر تمیز میکنه مال من ۱و نیم کیلوییه. کوچیکه. به نظرم ۲و نیم یا ...

پس من همون ۳ کیلویی بگیرم برام خوبه

باشه باشه حتما این مورد یادم میمونه چون روی تمیزی خیلی وسواسم🤦🏻‍♀️

ببخشید یه سوال دیگه؟ مینی واش ها همه یه سایزن یا شبیه اتوماتیک کوچیک و بزرگ دارن؟

مال منو دوستم یه سایزه جایی دیگه ندیدم 

معمولا کوچیکن حالا شاید باشه چندسانت ازاین حجیم تر 

ولی تو مغازه هم دومدل دیدم همین سایز بودن 

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
عزیزم برای شست وشوی لباس نوزاد باید پودرصایون خرید؟؟ممنون ازراهنماییت عزیزدلم

سلام عزیزم مایع لباسشویی اکتیو 

مخصوص لباس بچه هاس

اینجوری عالیه من فکرکردم بی مصرفه گفتم نخرم که دیدم نوشتین خیلی خوبه..لباس نوزاد باچه پودری میشورین؟ ...

نه عالیه خییییلی تمیز میشوره 

من با دست چندبارشستم اصلا تمیز نمیشد ولی بامینی واش همه ی لکه ها از بین میره