2777
2789
عنوان

مینی واش

| مشاهده متن کامل بحث + 22056 بازدید | 70 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم لباسای نوزاد رو تمیزمیشوره؟؟؟شماراضی هستین؟؟

عالیه.
من واسه سیسمونی پسرم گرفتم.
سال 90
ولی دیگه شد عصای دستم.
لباس نوزاد رو عالی میشوره. فقط یادتون باشه پودر صابون و چیزای بی خطر برای بچه بگیرید .

عزیزم میشه مارکش رو بگی؟

من فریدولین سفارش دادم. ولی روش نوشته میلاد. گفت مال همون کارخونه هست. ۳ساله دارم. همش لباس بچه ها و خودم رو توش میشورم. خیلی راضیم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
عزیزم لباسای نوزاد رو تمیزمیشوره؟؟؟شماراضی هستین؟؟

خیلی راضیم.

اتفاقا کادوی به دنیا اومدن بچم بود.

تا حالا لباسش رو توی ماشین اتومات نریختم. خیلی خوب تمیز میکنه. حجمش هم کمه، قشنگ هفته ای دو بار میزنم، همش لباس بچه ها تمیزه. جمع نمیشه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
عالیه. من واسه سیسمونی پسرم گرفتم. سال 90 ولی دیگه شد عصای دستم. لباس نوزاد رو عالی میشوره. فقط یادت ...

عزیزم برای شست وشوی لباس نوزاد باید پودرصایون خرید؟؟ممنون ازراهنماییت عزیزدلم

خیلی راضیم. اتفاقا کادوی به دنیا اومدن بچم بود. تا حالا لباسش رو توی ماشین اتومات نریختم. خیلی خوب ...

اینجوری عالیه من فکرکردم بی مصرفه گفتم نخرم که دیدم نوشتین خیلی خوبه..لباس نوزاد باچه پودری میشورین؟؟

من مارک فریدولین دارم سه و نیم کیلویی چهار سال و نیمه دارم استفاده میکنم  اون‌موقع همین بهترین ...

واقعا تمام اتوماتیک خودش میشوره خودش آب میکشه خودشم خشک میکنه؟ نمیدونستم مینی واش تمام اتوماتیک هست؟

عزیزم برای شست وشوی لباس نوزاد باید پودرصایون خرید؟؟ممنون ازراهنماییت عزیزدلم

آره فدات بشم.
عشقم ، پسر من الان 11 ساله ست. اون موقع ها پودر صابون فیروز می گرفتم. اگه الان می خوای بخری یه سرچ کن ببین هنوزم همونه؟ یا چیز بهتری اومده توی بازار؟ من بچه نوزاد دور و برم ندارم. نمی دونم چی خوبه الان. ولی شوینده شیمیایی نباید برای بچه بزنی.
و همینطور سفیدکننده و لکه بر و اینجور چیزا.
باید پودر صابون بخری. و یا چیزی که شیمیایی نباشه.