2777
2789
عنوان

پلیس زنگ‌زد

339 بازدید | 12 پست

خانما ما ی ه همسایه داریم امد ب همسرم ی جوشی داد گف بیا قیمتش مناسبه و فلان کارتنم داره دزدی نییس من ب شوهرم گفتم نکیر ولی گف مارتن داره خیالت راحت الان زنک‌زد گف بگو ب شوهرت فردا بیا فلان کلانتری از گوشی شکایت کردن چیکار کنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدرصاحب اون گوشیه خوش شانس بوده

ما سه تا گوشی دزدیدن ازمون هیچکدومشم پیدا نشد

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
خب بره بگه من خریدم کارتن هم داره شوهرتم از همسایتون شکایت کنه و پولشو بگیره شما ک کار خلاف انجام ند ...

اکه باور نکنن فک کنن شوهرم دزدیده چی وایییی😭😭😭

اکه باور نکنن فک کنن شوهرم دزدیده چی وایییی😭😭😭

باور نکنن نداره مدرک ک داره شوهرت پول زده به حساب دوستش دیگه بعدم با ۲ تا بازجویی و سوال و جواب همه چی مشخص میشه دنیا بی قانون ک نیس مگه این ک شوهرت خودش اعتراف کنه ک اره خودم دزدیدم 

اینجور مواقع که میترسید بین خودتون رسید و قولنامه بنویسید 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
باور نکنن نداره مدرک ک داره شوهرت پول زده به حساب دوستش دیگه بعدم با ۲ تا بازجویی و سوال و جواب همه ...

ن بهش گفتم اگه گفتن از کی‌گرفتی بگه دیگه جهنم دوستیتون زشتم باشه کار خودش زشت تره گوشی دزدی بهت داده ولی کارتن داره بچه ها