2777
2789

مطمئن باش هرموقع خدا صلاح بدونه برات اتفاق می‌افته. می‌خوای دعا کنی به خدا بگو هروقت خودت می‌خوای. اصرار زیادی به خدا نتیجه‌ی خیلی جالبی نداره. من خیلی‌بارا دیدم انقد اصرار کردم، انگار خدا بهم گفته بیا اینم خواسته‌ت، و انداخته جلوم و گفته برو ببینم می‌خوای چه گلی به سرت بزنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه زود عزیز من،صبرکن باید سه چهار روز از موعدت بگذره بعد بزنی،آزمایش خون هم الان زوده

اره خیلی زود زد تازه من ۸ ماه اقدام بودم یا خیلیا بدون هیچ مشکلی بیشتر اقدام بودن

اره خیلی زود زد تازه من ۸ ماه اقدام بودم یا خیلیا بدون هیچ مشکلی بیشتر اقدام بودن

اوهوم،من بعد از سه روز تاخیر زدم فقط هاله افتاد،آزمایش خون هم که دادم گفت مشکوکه😑دو روز بعد دوباره آزمایش خون دادم بازم گفت مشکوک،دیگه به بنده خدا گفتم گفت احتمالش کمه بارداری باشی ولی یه آزمایش دیگه برام انجام داد که معلوم میکنه هستی یا نه فک کنم اسمش تریاژ بود این که دادم معلوم شد

اوهوم،من بعد از سه روز تاخیر زدم فقط هاله افتاد،آزمایش خون هم که دادم گفت مشکوکه😑دو روز بعد دوباره ...

بودی ؟ اما من بعد از دو. یا سه روز تاخیر زدم قشنگ دو تا خط افتاد آزمایش بتامم ۲۰۰ 

اما خدا نخواست بمونه 

شما باردار بودی؟

بودی ؟ اما من بعد از دو. یا سه روز تاخیر زدم قشنگ دو تا خط افتاد آزمایش بتامم ۲۰۰  اما خدا نخو ...

بله بود،خب زمان لقاح برای هرکسی متفاوته،آخه🥺 انشاالله خدا بهتون یه عالمه نی نی سالم و صالح عنایت کنه