2777
2789

آره پشیمونم چرا زودتر نگرفتم😐🖐🏻

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدودا پشیمونم‌شوهرم همه چیزش خوب بود فقط دختر باز بود سر همین جدا شدم الان فهمیدم همه دارن خیانت می ...

منم دقیقا الان مشکلم همینه،، برا همین میخام اقدام به طلاق کنم،، خیانت جن سی کرده،،، چن بارم چتی،، ازش زگیل تناسلی هم گرفتم،،، ده نمیتونم  پیشش بخابم😞 چون بی حس شدم بهش....

جدی؟ دلیل طلاقت چی بوده؟

از نظر رفتاری اصلا نمیساختیم ب هم و آقا بعد ی سال خود واقعیش و نشون داد 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

اکثرا پشیمون میشن ، چون خیلیا دلیل طلاقشون چیزای پیش پاافتادس ، ولی یکی از مشکلات  بعد طلاق اینه که خیلی زنو اذیت میکنن این مردای دورو برش ، یکی از دوستام میگفت یه فامیل داشتیم هم سن بابام همیشه میگفتم اگه مشکلی داشته باشم اولین کسی که بهش اعتماد دارم و میرم سراغش اونه بعد میگه وقتی جدا شدم یروز بهم پیام داد زنم رفته مسافرت اگه دوست داشتی بیا خونمون

وای حرف منه با اینکه هنوز کامل طلاق نگرفتم ولی همش میگم چقد احمق و وابسته بودم ک دو سال از عمرم رو ه ...

من ک عقد بودم

منم در شرف طلاقم خیلی از اینده میترسم

اینده خوبی در انتظارتع مطمین باش ،،مستقل ضو و روی پای خودت وایسا 

😐😐😐ایدز میگرفتی راحت بودی خواهر من این چه حرفیه اخه 

منم از همین هپاتیت و ایدز و زگیل ترسیدم اما الان ک دیگه اکثر پسرا همین شدن نی نی سایت پر شد 

هر خاستگاری داره میاد تهش درمیاد به زنش خیانت کرد یا معتاد 😐