2777
2789
عنوان

اقدام

129 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۷ آذر موعود پریودمه سه روزه لک های خونی داشتم ک از دیشب قطع شده  کیست هم ندارم 

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
منم اقدامم تازه دیروز برای اولین بار😢

من زیر دلم درد میکنه 

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید لانه گزینی بوده ازموعدت گذشت ی تست بزن

چشم

هنوز موعد پریودت نرسیده

اگه قبلا پریودیت منظم بوده

و الان لکه بینی داری

واگه خونریزی شدید نشد

احتمالا بارداری عزیزم

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
هنوز موعد پریودت نرسیده اگه قبلا پریودیت منظم بوده و الان لکه بینی داری واگه خونریزی شدید نشد &n ...

اقدام کردم این ماه آجی قبلا هم لک میدیدم ولی بعدش شدید  میشد الان نشده

اقدام کردم این ماه آجی قبلا هم لک میدیدم ولی بعدش شدید  میشد الان نشده

منم شش آذر موعده الان ی هفته است درد تخمدون زیر شکم حالت تهوع بوها بهم حالت تهوع میدن.نمیدونم علایم پریودیه

اقدام کردم این ماه آجی قبلا هم لک میدیدم ولی بعدش شدید  میشد الان نشده

صبرکن اگه شدید نشد بارداری عزیزم.

بی بی چک بزن حتما چند روز بعدش

منم دقیق مثل خودتم اول پریودیم لکه بینی بود بعد شدید میشد.

باردار شدم لکه بینی داشتم ولی شدید نشد

و بی بی چک زدم و

بادا بادا مبارک بادا

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
صبرکن اگه شدید نشد بارداری عزیزم. بی بی چک بزن حتما چند روز بعدش منم دقیق مثل خودتم اول پریودیم ...

خخخخخ دعا کن 

منم شش آذر موعده الان ی هفته است درد تخمدون زیر شکم حالت تهوع بوها بهم حالت تهوع میدن.نمیدونم علایم ...

من زیر دلم درد میکنه