2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 158 پست
بستگی داره دلیل سرکلاژت چی باشه.اگر رحم دوشاخ باشه اره اما اگر کوتاهی سرویکس باشه ممکنه توی بارداری ...

کلا بچه در حال سقط بودانقدر پایین ک یک سانت هم فاصله نداشت تا دکتر بخواد سرکلاژ کنه دکتر گفت دو هفته پاهاتو بالا نگهدار و فقط بخواب در حدی ک ببخشید دستشویی هم خوابیده می رفتم دو هفته بعد یک و نیم سانت رفت بالا دکتر سرکلاژ کرد یادم می افته بدم میاد از بارداری 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقیقأ درسته با این زندگی های آپارتمانی بچه تنها و بدون هم بازی میمونه کسایی که طرفدار تک فرزندی ند ...

بچه تک از نظر روانشناسی اسیب پذیره.

در کودکی نمیتونه روابط هم سطح رو درک کنه چون خانواده ش فقط مادر و پدرن که همیشه دید بالا به پایین دارن.

ممکنه حس نتوانستن توش نهادینه بشه چون همیشه میبینه که پدر مادر همه ی کارایی که اون قادر به انجامشون نیست راحت انجام میدن.

احتمال لوس و خودخواه شدنش هست چون یاد نگرفته چیزایی رو که داره با بقیه به اشتراک بذاره،همیشه توجه پدر مادر فقط مال خودش بوده و احتمالا همیشه هرچی می‌خواسته داشته.

احتمال افسردگی ش هم هست.

همین طور رشد روابط اجتماعی و هوشی بچه در کنار همسالانش بیشتره،پدر مادر هیچ وقت نمیتونن اون حفره رو پر کنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
مشگلات هم بعدش زیاد داره اینو بگم. دیروز دختر بزرگم از مدرسه امد کلی درس داشت. کوچیکه چقدر کار داره ...

درک میکنم الان منم مثل شما هستم نشستم نگاه خونه ای میکنم که بمب زدن توش اولی باید زبان کار کنم دومی الفبا  و همیشه بدو بدو امسالم که مدام مریض بودن  دلم یه مسافرت بدون دغدغه یا یه هفته آرامش میخواد 

خسته شدم از بس گفتم سال دیگه بزرگتر میشن بهتر میشن ولی فقط مسئولیت های من بیشتر شده نه کمتر  

اخه‌من مامانم متولد ۵۶هست دوتا بچه‌داره چه خبره نه تا ،زمان مادربزرگامون اینقد بچه میاوردن خیلی برام ...

دیگه اینجا رسم بوده ..بنظرم خیلی خوبه .توان مالی داشتن .. واینکه مادرم تونسته درست تربیت کنه همه پشت هم هستیم ..

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
کلا بچه در حال سقط بودانقدر پایین ک یک سانت هم فاصله نداشت تا دکتر بخواد سرکلاژ کنه دکتر گفت دو هفته ...

اره دیگه سرویکست کوتاه بوده من و خواهرم  به همین دلیل سرکلاژ شدیم ولی خواهرم دومی باردار شد تو.اوضاعی که مادرشوهر و خواهرشوهرش فوت شده بودن زندگیشون به هم ریخته بود کلی غصه و..ولی طول سرویکسش اوکی بود سرکلاژ نشد دیگه الانم بچه اش نزدیک دو سالشه

همتای مامانم بودم❤

پدرم شغلش آزاده ..سنگ کار جوشکار ..مسئول آب شیرین کن ..اره خیلی خوش میگذره ..چون هممون خیلییی همو دو ...

چه‌خوبه کمک حال پدرتون هستید ولی خیلی خیلی درتعجبم از تعداد خواهر وبرادرات ،البته فکرکنم کلا رسم منطقه محل زندگیتون هست چون خواهرتونم یادمه گفتید پنج تا بچه داره ،فکرکنم زندگی رو‌خیلی ساده میگیرید وگرنه ادم پیر میشه از فکر واینده این تعداد بچه 

نه اینا میخواستن بچه اما از بزرگ کردنش اوضاع اقتصادی میترسیدن و مادر دوستم از زایمان وحشت داشت نکه ت ...

اونی که ۳۰ ازدواج می‌کنه خب اختلاف سنی بچه هاش کمه.

سن مادر یه فاکتوره اختلاف سنی بچه ها یه فاکتور دیگه

الان اون طفلک اخری چیکار کنه؟

دوباره در معرض اسیب های تک فرزندیه که

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

اگه توانشو نداری اصلا اینکارو نکن به این نیست 

دختر خاله من تک فرزند انقدر خوشبخت 

اصلا هم لوس نیست خیلی پخته و عاقل و ایناس 

اخلاقش خوبه 

من ارزومه جای اون باشم 

مامان باباش وقت دارن همش دورشن 

ولی ما سه تاییم مامان بابا هیچوقت نتونستن وقت بزارن اونقدر که دلم میخواست همش حسرت دارم با اینکه دختر خاله من حسرت داشتن خواهر بردار نداره 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اره دیگه سرویکست کوتاه بوده من و خواهرم  به همین دلیل سرکلاژ شدیم ولی خواهرم دومی باردار شد تو. ...

خداروشکر ایشالا منم اگر ی روزی تصمیم گرفتم دومی رو بیارم همه چی ٱروم پیش بره واقعا تمام مراحل زندگیم تا بحال سخت بود 

چه‌خوبه کمک حال پدرتون هستید ولی خیلی خیلی درتعجبم از تعداد خواهر وبرادرات ،البته فکرکنم کلا رسم منط ...

اره دیگه یه رسم بوده که داره از بین می‌ره چون دیگه نه کسی توان مالی داره نه حوصله ..من خودم ۲تا میارم و تمام 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

من دخترم کلاس اوله دومی هم تو راهه.. البته از نظر جسمی و روحی داغونم ولی میگم میگذره بالاخره.. از نظر مالی خدا رو شکر مشکلی نیست و اینکه دخترم به نظرم باید تو این دنیای بزرگ یه هم خون داشته باشه.. من و داداشم با اینکه دوریم و هر دو تا ازدواج کردیم ولی محبت داریم به هم.. مشکلی باشه کلی غصه همو میخوریم و واقعا هیچ کس مثل خواهر برادر نگران آدم نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بی خیال بابا زندگیت و بکن ، الان من بدبخت از دستشون دارم سکته میکنم از کله صبح پاشون دارن دوتایی هر میزنن، تازه ساکت شدن اومدم اینجا اعصابم آروم شه مثلا، خدا به هیشکی دوتا بچه پشت هم نده بدترین عذاب دنیاس😭😭😭