2777
2789
عنوان

وای باید برم مدرسه چیکار‌کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 45 پست
ی امروز و فرداس برم بهتره..چرا خوشبحالم؟؟ به زور میرم هیچوقت حالم خوب نیست ۲ روز دیگ موقع پریودیمه ...

وای اسی مث منی ی علائمی میگیرم اصلا خودم میمونم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوری شدم بعد الان مریضشدم 

نرو بمون خونه

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
دختر من پیش دبستانی یمقدار کم تب داره چکار کنم بره بنظرتون

معلومه که نباید بره تب نشانه ی بیماریه اگه نره خانواده های کمتری گرفتار میشن ...استراحت پزشکی رو واسه همین روزا گذاشتن دیگه

دوروز پیشم  نفرستادم  بعدش کلی گریه  کرد چرا من  نرفتم  نمیدونم  چکنم

نره خب بهتره بچس میره الان بازی میکنه عرق میکنه هوا هم سرده میرن تو کلاس سرد بدتر میشه بچه ها از تب هم که چیزی حالیشون نیست و نمیفهمه بالای این درجه خطرناک هم دوستاش رو هم مریض میکنه

بش بگو اگه استراحت نکنی بخوای بری اون وقت باید دوماه نری مدرسه😂😂😂😐

منم اینطوری شدم بعد الان مریضشدم  نرو بمون خونه

چندمی؟

من فکر نکنم فردا برم امروز رفتم پشیمون شدم

گلوم داره پاره میشه الان دارم شیر گرم و خرما میخورم تا تخم مرغ اب پز اماده شه

اومدم خونه دیدم مامانم ی چی روغنی درست کرد گفتم من دارم میمیرم اینو نمیتونم بخورم

اسی یه مقدار اب جوش عسل ابلیمو بخور ایشالا بهتر میشی

گلوم داره پاره میشه الان دارم شیر گرم و خرما میخورم تا تخم مرغ اب پز اماده شه

اومدم خونه دیدم مامانم ی چی روغنی درست کرد گفتم من دارم میمیرم اینو نمیتونم بخورم

چندمی؟ من فکر نکنم فردا برم امروز رفتم پشیمون شدم گلوم داره پاره میشه الان دارم شیر گرم و خرما میخ ...

من حالم انقدررررر بده دیشبو نتونستم بخابم از درد 

مدرسه نمیرم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
گلو درد داری؟

نه گلو دردش بر روز اوله

ابریزش شدید بینی و سردرد و چشم درد و اینا

گلوم داره پاره میشه الان دارم شیر گرم و خرما میخورم تا تخم مرغ اب پز اماده شه اومدم خونه دیدم مامان ...

این عسل ابجوش ابلیمو رو بخور عالیهه

اگه کندر دارین چند تا بریز تو لیوان مثلا شیش تا اب جوش بریز روشون چند دیقه بمونه بعد بخور

این عسل ابجوش ابلیمو رو بخور عالیهه اگه کندر دارین چند تا بریز تو لیوان مثلا شیش تا اب جوش بریز روش ...

نداریم

سوپ میخورم با شلغم نمک زدم خوردم

البته خودم نمیخورم مامانم میاره برام وگرنه حوصله پا شدن ندارم