2777
2789
عنوان

وای باید برم مدرسه چیکار‌کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بقیه گرفتم چون همیشه ماسک میزنم و اصلا در نمیارم

آخي

بگير بخواب ،عصر هم برو يه گواهي بگير

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
خوشبحالت مدرسه آی هستی. ولی امروز نرو بمون استراحت کن

ی امروز و فرداس برم بهتره..چرا خوشبحالم؟؟ به زور میرم هیچوقت حالم خوب نیست

۲ روز دیگ موقع پریودیمه همیشه نزدیک پریودیم علائم عجیب غریب میگیرم

دفعه پیش‌گوش درد داشتم 

علائم سرما خوردگی ندارم

اولش فقط گلودرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اب نمک و سرکه یا ابلیمو قرقره کن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ی امروز و فرداس برم بهتره..چرا خوشبحالم؟؟ به زور میرم هیچوقت حالم خوب نیست ۲ روز دیگ موقع پریودیمه ...

خوشبحالت ک مدرسه میری. من حاضرم هر چی دارم و بدم یک روز برگردم ب دوران مدرسه

هیچ کس تو این دنیا مث مادر نیست 😍
خوشبحالت ک مدرسه میری. من حاضرم هر چی دارم و بدم یک روز برگردم ب دوران مدرسه

خب دیگه تو این دوران یعنی کلاس یازدهم دیگه ما بچگی‌نمیکنیم

من خودم با بدبختی میرم

توکلاسم فقط میشینم تا زنگ اخر با کسی ام زیاد حرف نمیزنم

اماده شدم منتظرم سرویسم بیاد جالب اینجاست از این هفته امتحان‌میان ترم شروع میشه چقد بدشانسم

اي بابا،به خودت فشار نيار 

ديدي حالت بده برو دفتر بگو بيان دنبالت

باور كن ارزش نداره 

من بعد ٢٠ سال درس به اين رسيدم 

كه سلامتي و تفريح و ... خيلي مهمتر از درسه 

البته طوري هم نه كه كلا آدم بذاره كنار

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ