2777
2789
عنوان

میکرودرم چی یه؟

991 بازدید | 38 پست
میکرودرم چی یه؟؟
واسه چه کاری یه؟
کسی انجام داده؟؟
من می خواستم پوستم که به خاطر خشکی هوا و آلودگی هوا شفاف نیست شفاف بشه چی کار باید بکنم؟
ماساژ
کرم
میکرودرم
نمی دونم لطفا راهنماییم کنید
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی دونم والا چه کاری برای این چیزهائی که میگید بهتره ،هم به نوع پوستت بستگی داره ، هم به اینکه تا حالا چه مراقبتهائی انجام دادی و این حرفها
قضاوت کردن زندگی دیگران بیش از گلیم من است من باید زندگی خود را داوری کنم
من اصلا لک ندارم جای جوش هم ندارم
اما پوستم کدر شده
زمخت شده اصلا
می خوام بدونم میکرودرم به درد این کار میخوره؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
من هیچ وقت هیچ کاری واسه پوستم نکردم
اهل کرم زدن هم نیستم هفته ای یکبار کرم پودر می زنم
محیط خیلی آلوده ای کار می کنم
احساس می کنم اگه اینجوری ادامه بدم کلا پوست صورت داغون خواهم شد می خوام بهش برسم اما بلد نیستم
من البته کارم این نیست ، اما خوب چند ساله میرم جائی برای انواع مراقبتهای پوستی ، یعنی تجربم در این حد هست و حرفه ای نیستم. اما من جای شما بودم فعلا نمی رفتم سراغ میکرودرم
کرم مرطوب کننده بزن ، روزی 3-4 بار ، بی شوخی ، من که پوستم چربه و به این راحتی چروک نمیشه ف روزی 2 بار می زنم ، شما باشد بیشتر بزنی حتی
واسه اینکه این لایه کدر پوستو از بین ببرم چی کار کنم
پوستم کدر شده