2777
2789
اهان پس پرونده من جلوتره چون ده روز قبل رفته دیوان و تعیین شعبه نشده انشالا تهش تاعید ج میاد و راحت ...

یا خدا ده روزه هنوز تعیین شعبه نشده .من رای طلاق به نفعم بوده ولی عوضی هعی میره اعتراض میزنه که اذیت کنه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست دیوان رای رو تغییر بده

ن وقتی بدوی و تجدید نظر رای قطعی صادرکردن فک نکنم نغض کنه دیوان،مگه ایراد بزرگی داشته باشه ،،دیوان کلی بررسی میکنه 

نه فرشته ام نه شیطان..
ن وقتی بدوی و تجدید نظر رای قطعی صادرکردن فک نکنم نغض کنه دیوان،مگه ایراد بزرگی داشته باشه ،،دیوان ک ...

تجدید نظر به نفع من بود این عوضی لایحه گزاشته داذگاه تجدید نظر باعث بهم خوردن یک زندگی شده من عاشق همسرمم و از شما خواهش میکنم کاری کنید همسرم به زندگی عاشقانه برگردد ببین چه بیشرفیه همش نقشست .میگفت دیگه نمیزارم سگم نگات کنه گفتم اگه یه سگی ک مث تو باشه همون بهتر ک نگاه نکنه

تجدید نظر به نفع من بود این عوضی لایحه گزاشته داذگاه تجدید نظر باعث بهم خوردن یک زندگی شده من عاشق ه ...

ببین مردا تو لایحه هاشون خیلی زر مفت میزنن نگران این چرندیات نباش اگه پروندت کامل و مدرک داری بخصوص از پزشکی قانونی انشالا حله خیلی احتمالش کم رای و نغض کنن

نه فرشته ام نه شیطان..