2777
2789
اهان پس پرونده من جلوتره چون ده روز قبل رفته دیوان و تعیین شعبه نشده انشالا تهش تاعید ج میاد و راحت ...

یا خدا ده روزه هنوز تعیین شعبه نشده .من رای طلاق به نفعم بوده ولی عوضی هعی میره اعتراض میزنه که اذیت کنه . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امکانش هست دیوان رای رو تغییر بده

ن وقتی بدوی و تجدید نظر رای قطعی صادرکردن فک نکنم نغض کنه دیوان،مگه ایراد بزرگی داشته باشه ،،دیوان کلی بررسی میکنه 

نه فرشته ام نه شیطان..
ن وقتی بدوی و تجدید نظر رای قطعی صادرکردن فک نکنم نغض کنه دیوان،مگه ایراد بزرگی داشته باشه ،،دیوان ک ...

تجدید نظر به نفع من بود این عوضی لایحه گزاشته داذگاه تجدید نظر باعث بهم خوردن یک زندگی شده من عاشق همسرمم و از شما خواهش میکنم کاری کنید همسرم به زندگی عاشقانه برگردد ببین چه بیشرفیه همش نقشست .میگفت دیگه نمیزارم سگم نگات کنه گفتم اگه یه سگی ک مث تو باشه همون بهتر ک نگاه نکنه

تجدید نظر به نفع من بود این عوضی لایحه گزاشته داذگاه تجدید نظر باعث بهم خوردن یک زندگی شده من عاشق ه ...

ببین مردا تو لایحه هاشون خیلی زر مفت میزنن نگران این چرندیات نباش اگه پروندت کامل و مدرک داری بخصوص از پزشکی قانونی انشالا حله خیلی احتمالش کم رای و نغض کنن

نه فرشته ام نه شیطان..