2777
2789
عنوان

قرآن

109 بازدید | 17 پست

خانما تا حالا چله سوره طلاق رو گرفتید(آیه ۳)؟ من بعد عید بود روزش رو تعیین کرده بودم از قبل شروع کردم به خوندن از دو سه روز بعدش اصلا مبلغ کارتم به صفر نرسیده درسته خیلی زیاد نمیشه مبلغها ولی خدارو شکر میکنم که صدام رو شنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَن یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا

روزی ۱۵۹ بار میخونید روز آخر که چهلمین روز هست ۱۷۸ بار میخونید و معمولا از روز دوشنبه شروع میشه و اینکه چون زیاد هست میتونید قسمت بندی کنید اما از ۱۲ شب نگذره 

ببخشید یکی از اعداد رو اشتباه نوشتم و امکان ویرایش وجود نداره روزانه ۱۵۹بار  روز آخر یعنی روز چهلم ۱۷۹ بار یعنی ۲۰ تا بیشتر از روزای قبل باید خونده بشه 

چرا من هر چی حمد برای شفا میخونم جواب نمی‌ده    

سلام خانم یه پیج تو اینستا هست خیلی اثر دیدن ازش منم دیروز پیام دادم بهش، یه خانوم که فقط دعا میکنه اگر خواستی پیام بده بهش قیمتهاشم خیلی زیاد نیست 

سلام خانم یه پیج تو اینستا هست خیلی اثر دیدن ازش منم دیروز پیام دادم بهش، یه خانوم که فقط دعا میکنه ...

برن گم شن دعا نویسا 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔