2777
2789
عنوان

قهر داداشم

889 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام خوبید؟

بچه ها من حدود سه چهار ماه پیش یه دعوایی خواهر برادری داشتیم ، طبق معمول مثل همیشه مثل همه خاهر برادرا یکم فقط شدت داد من بیشتر بعد بعد از اون قهر کرده 😐اصن یه قهری که تموم بشو نیس فقط سلام میکنه انگار همو نمیشناسیم حرفم بام نمیزنه از منم بزرگتره ها من نمیفهمم هزار بار دعوا کردیم هزار بار خودش مقصر بوده بعد برگشتیم بهم . اخه خونواده که اینچیزا رو باهم نداره هرچقدم دعوا شه ادما باز بهم برمیگردن سر یه مسئله بیخودیم بود تهش فهمیدم شبش پریود شدم واسه این خیلی عصبی بودم البته من بعد دعوا تپش قلب گرفتم حالمم بد شد ولی نمیدونستم ک کلا هورمونام بهم خورده هی گفتم یچیزیم شده مامانم گفت میخای بریم دکتر که بعد یکم بعدش خوب شدم من نمیفهمم ولی دیگه این قهر چیه یعنی قراره تا ابد همچین شه؟؟ همینه دیگه یکی از موارد زن ستیزی پهنون کردن پریود باعث این مشکلاتم میشه !! حالا خلاصه مثن ازش سوال بپرسم حوابمو میده ولی کلا نمیحرفه یبارم ازش پرسیدم گفت نه قهر نییتم همچین چیزی تا حالا دیدین چیکار کردین؟؟ 

بله شوهرم باخواهرش  الانم سردن من خیلی به نامزدم میگم خواهرته و اول و آخرش فقط ی دونه داداش دارن اما میگه نه دلم شکسته خیلی سعی کردم رابطشون رو درست کنم ولی واقعا حتی دوست داشتن منم باعث نشد دلش صاف شه همش میگه دلم شکسته درست نمیشه خیلی ناراحتم میدونم مادر شوهرم هم ناراحته طفلی رفتاراشو میبینه اما واقعا از من کاری برنمیاد تو این یک سال خیلی گفتم خیلی سعی کردم ولی نشده تو فکرم بعد عروسی خواهر شوهرامو دعوت کنم اشتیشون بدم به خودش هم گفتم ولی میگه حق نداری بدون اجازه من دعوتشون کنی میترسم زیادی بگم از من هم زده شه چون آخرین بار گفت اگه بار دیگه بگی آشتی کنم دلم صاف شه دیگه باهات حرف نمیزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدت دلخوریش خیلی زیاده یه کادو به نشانه عذر خواهی بگیر و از دلش دربیار

اخه من چیزی نگفتم خودش باعث شد یبارم خیلیییی ناجور سر هیچی با من دعوا کرد منم بخشیدم  میترسم بگیرم براش سرد برخورد کنه ضایع شم اصن خیلی سرد برخورد میکنه ب مامانمم ک میگم میگه قهر نیست هیچی نمیگه

بله شوهرم باخواهرش  الانم سردن من خیلی به نامزدم میگم خواهرته و اول و آخرش فقط ی دونه داداش دار ...

چرا مردا انقد تازگیا قهر قهرو شدن و ناز دارن باید ما ناز بکشیم هزاررر بار دعوا داشتیم هزار بار کاری کرده ک من ما ه ها از اشک نتونستم بخوابم و باعث شد از کارم بیام بیرون  حالا سر یه مسعله انقد دلخوریی؟؟  من میگم خونواده هرچقدم بد باشه ادما از یه خونن برمیگردن بهم بخصوص خاهر برادر بعدم گناهه این مسعله در اخرم مگه چقد قرار زنده بمونیم و زندگی کنیم و یا کنار هم باشیم دیر یا زود از خونه مادریمون جدا میشیم  خیلی طرز فکر بچگانیه مادرمم هیچی بهش نمیگه

چرا مردا انقد تازگیا قهر قهرو شدن و ناز دارن باید ما ناز بکشیم هزاررر بار دعوا داشتیم هزار بار کاری ...

ای بابا نمیدونم واقعا چی بگم من خودم ادمیم که اهل رفت و امدم میترسم نه بریم خونشون ن بیان بلاخره خونواده ایم نهایت قهر خودم با خواهرم شاید تو بدترین دعوا هم بیشتر از نیم ساعت نشده اما شوهرم میگه یادم نمیره حرفشو والا من و خواهرم هرروز بحث و دعوا داریم ولی تهش انگااار ن انگار کع دعوایی بوده ی سری کع قهر کردیم جفتمون نشستیم گریه کردیم آخرسر زنگ زدم عین دیوونه ها میخندیدیم چون بینی هردومون گرفته بود🤣

ای بابا نمیدونم واقعا چی بگم من خودم ادمیم که اهل رفت و امدم میترسم نه بریم خونشون ن بیان بلاخره خون ...

شوهرت چقد کینه ایه

اینجوری تو باید خیلی مواظب باشی یبار کاری نکنی که باب میل همسرت نباشه

اخه من چیزی نگفتم خودش باعث شد یبارم خیلیییی ناجور سر هیچی با من دعوا کرد منم بخشیدم  میترسم بگ ...

سرده چون ندامت رو در تو نمیبینه .اگه من جا داداشت بودم با یه کادو و ابراز پشیمونی و عذر خواهی دلم باهات صاف میشد.حالا گیرم سرد برخورد کنه غریبه که نیست داداشته یه کوچولو گذشت بزرگیت رو نشون میده

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫