2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فامیله خیلی همومیخواستن بزرگترانزاشتن به هم برسن حالا تابخوام فراموش کنم دختره روکه میبینم بازبه ...

اصلا بهش فک نکن میگم مث شما زیاده عین خیالتم نباشه حالا دیگ عاشق هم بودن میخوای چیکار کنی ی چیزی تو گذشته بوده والا بخدا خیلیا اینجور دارن زندگی میکنن ولی با حساس شدن فقط خودتو عذاب میدی هر وقت ذهنت میرسه سمتش یا دختره رو میبینی دهنتو منحرف کن سمت چیز دیگ ای اگ هم هی در مورد دختره سوال کنی از شوهرت یا هی گیر بدی و بگی چرا نگفتی خودت ذهن شوهرتو می‌بری سمت دختره و تو ذهن شوهرت بزرگش میکنی اگ دوستت داره و خوبه سعی کن انقد محبت کنی ک اگرم فکری می‌کنه گاهی وقتا یادش بره 

اره  شایدم زنشو دوست نداره  آخی بیچاره زنش

دوست دخترشع. ولی من ازدواج کردم

فامیلم هستیم

میگف یادته عروسی فلانی لباس چهارخونه پوشده بودم؟چون میدونستم تو دوس داری...

من اصلا توجه نکرده بودم به لباسش حالا چون شوهرم پیشم بود😐ولی یه چیزی که هست اینکه اون بقول خودش چون منو کنار یه مرد و خوشبخت میبینه دیوونع میشه و نمیتونه فراموشم کنع

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
اصلا بهش فک نکن میگم مث شما زیاده عین خیالتم نباشه حالا دیگ عاشق هم بودن میخوای چیکار کنی ی چیزی تو ...

مرسی ممنون من اصن ازش نمیپرسم یعنی از دختره اونم خودش حتی اسمشم نمیاره ازدهن خودش هم نشنیدم شایدهم فک میکنه من الان هم خبرندارم باورمیکنین اوایل ازدواجمون باشوهرم دنبال یه وسیله میگشتیم عکس دختره روداشت اون موقعه سک کردم اززیرزبون اینو اون کشیدم تا فهمیدم ولی اشتباه کردم کاش هیچ وقت پی ش رونمیگرفتم

وخدای که بشدت کافیست
مرسی ممنون من اصن ازش نمیپرسم یعنی از دختره اونم خودش حتی اسمشم نمیاره ازدهن خودش هم نشنیدم شایدهم ف ...

پ دیگ چرا ناراحتی دختر من انقد دیدم مرده ب زنه میگ من یکی دیگ رو میخواستم و ازش تعریف می‌کنه و هی میزنه تو سرش تو زشتی و تو فلانی و اون خوشگل .دیگ بهش فک نکن .آدم اگ خیلی چیزا رو ندونه خیلی براش بهتره