چرا البته فک کنم ولی سخته بدموقعه ای فهمیدم بارداروحساس همیشه خودموباهاش مقایسه میکنم اگه بهم ابرازعشق کنه باخودم میگم ببینم چندباربه اونم گفته اسم بچمونو نزاشتم شوهرم انتخاب کنه گفتم حتما قبلا برنامه داشتن اسم بچه هاسون ابن باشه اون باشه
اون اول عاشقه یکی دیگه بوده بهم دروغ گفت بعده ازدواج فهمیدم که بارداربودم ودیربود شکستم 😔
من خودم ی پسری عاشقم بود وحشتناک ولی نشد بعد ک نامزد کرد باهام حرف زد گفت ک نامزدمو با دنیا عوض نمیکنم حالا نمیدونم جدی گفت یا از روی غرور ولی فک کنم جدی میگفت این مردا زود عشقو فراموش میکنن
چرا البته فک کنم ولی سخته بدموقعه ای فهمیدم بارداروحساس همیشه خودموباهاش مقایسه میکنم اگه بهم ابرازع ...
ن عزیزم اینجور نیس مردا می زنا نیستن زود یادشون میره اینجوری فقط داری خودتو عذاب میدی حالا فک میکنی همه با عشق اولشون ازدواج کردن الان بیشترا دخترا و پسرا عاشق یکی دیگ بودن ولی دارن با یکی دیگر زندگی میکنن انقد دیدم بعدم مردا مث زنا انقد درگیر این چیزا نمیشن
اونی که عاشق من شد وبهم نرسید امسال تولدمو تبریک گفت و گفت به کسی که الان تو زندگیمه میگم دوسش دارم و باهاشم ولی کلا تو همیشه جلو چشامی و همه جا میبینمت...