2777
2789
خب بوده باشه مگ الان دوستت نداره

چرا البته فک کنم ولی سخته بدموقعه ای فهمیدم بارداروحساس همیشه خودموباهاش مقایسه میکنم اگه بهم ابرازعشق کنه باخودم میگم ببینم چندباربه اونم گفته اسم بچمونو نزاشتم شوهرم انتخاب کنه گفتم حتما قبلا برنامه داشتن اسم بچه هاسون ابن باشه اون باشه 

وخدای که بشدت کافیست
اون اول عاشقه یکی دیگه بوده بهم دروغ گفت بعده ازدواج فهمیدم که بارداربودم ودیربود شکستم 😔

من خودم ی پسری عاشقم بود وحشتناک ولی نشد بعد ک نامزد کرد باهام حرف زد گفت ک نامزدمو با دنیا عوض نمیکنم حالا نمی‌دونم جدی گفت یا از روی غرور ولی فک کنم جدی میگفت این مردا زود عشقو فراموش میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ی پسری عاشقم بود وحشتناک ولی نشد بعد ک نامزد کرد باهام حرف زد گفت ک نامزدمو با دنیا عوض نمیک ...

امیدوارم ولی کاش هیچ وقت نمیفهمیدم 

وخدای که بشدت کافیست
چرا البته فک کنم ولی سخته بدموقعه ای فهمیدم بارداروحساس همیشه خودموباهاش مقایسه میکنم اگه بهم ابرازع ...

ن عزیزم اینجور نیس مردا می زنا نیستن زود یادشون می‌ره اینجوری فقط داری خودتو عذاب میدی حالا فک میکنی همه با عشق اولشون ازدواج کردن الان بیشترا دخترا و پسرا عاشق یکی دیگ بودن ولی دارن با یکی دیگر زندگی میکنن انقد دیدم بعدم مردا مث زنا انقد درگیر این چیزا نمیشن 

ن عزیزم اینجور نیس مردا می زنا نیستن زود یادشون می‌ره اینجوری فقط داری خودتو عذاب میدی حالا فک میکنی ...

من فامیله خیلی همومیخواستن بزرگترانزاشتن به هم برسن حالا تابخوام فراموش کنم دختره روکه میبینم بازبه هم میریزم شایدچون بهم دروغ گفته اینطوریم ؟

وخدای که بشدت کافیست
میگم پس چرا گفتین عشق دوم شما دوبار یاعشقتون دوبار

فکر کنم اشتباه ریپلای کردین

من گفتم چجوری عشقمو به شوهر تبدیل کنم

من عاشق کسی هستم اونم دوستم داره اما ترس از ازدواج داره

گفتم اگر راهکاری بلدین بگین

چون شما ازدواجتون عشقی بوده انگار

اونی که عاشق من شد وبهم نرسید امسال تولدمو تبریک گفت و گفت به کسی که الان تو زندگیمه میگم دوسش دارم و باهاشم ولی کلا تو همیشه جلو چشامی و همه جا میبینمت...

خوددانید😑

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
من فامیله خیلی همومیخواستن بزرگترانزاشتن به هم برسن حالا تابخوام فراموش کنم دختره روکه میبینم بازبه ...

من ۸ سال عااااشق ی پسرا فامیل بودم حالا تفم نمیکنم تو روش