2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی

122 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. من بردارم امسال پشت کنکوریه. سال پیش رشتش تجربی بوده ولی امسال تصمیم گرفت کنکور ریاضی بده. من خودمم رشتم تجربی بوده خیلی اطلاعی از کنکور ریاضی ندارم حالا سوالم اینکه چون داداشم درس هندسه گسسته نخونده اشکال نداره تستاشو تو کنکور نزنه؟ به جاش شیمی فیزیک حسابان بزنه؟ آخه بچه زرنگی هم نیست رتبش زیر 15 هزار اینام بشه ما راضی ایم. چون بعید هم میدونم الان کشش اینو داشته باشه بخواد این درس هارو در حد تستشو زدن یاد بگیره.کسی اگر تجربه داره بگه ممنون 

منطقه چند؟ چی میخواد قبول شه؟

منطقه یک. معماری و صنایع و مهندسی هایی که خیلی پيچيده نیستن. کلن رشته های سخت مثل مکانیک یا برق  اینا رو نمیتونه از پسشون به احتمال زیاد بر بیاد چون اصلا درسخون و با انگیزه نیست. ولی چون تهران هستیم و نمیخوایم بفرستیمش شهرستان مهمه برامون یه جا تو تهران قبول شه بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منطقه ی ۳ باشه، عمومیا در حد ۴۰ و یه درس تخصصی ۶۰ بزنه میرسه به هزار حتی اگه بقیه ی تخصصی ها صفر ...

امسال عمومی ها از کنکور حذف شد متاسفانه. فقط اختصاصی مونده. 

امسال عمومی ها از کنکور حذف شد متاسفانه. فقط اختصاصی مونده. 

إه ه ه کلا یادم رفته بود، حیف شد واقعا، پس کارش سخت میشه البته اینم بگم بچه های ریاضی خودشون هم زیاد درسای تخصصیشون رو وارد نیستن! تمرکزش رو بذاره روی همون شیمی و فیزیک و ریاضی به ۶۰ برسونه بقیه رو هم در حد ۳۰

إه ه ه کلا یادم رفته بود، حیف شد واقعا، پس کارش سخت میشه البته اینم بگم بچه های ریاضی خودشون هم زیاد ...

گسسته سخته؟ براش معلم بگیریم میتونه برسونه؟ من سال کنکور خودم دوستام که رشتشون ریاضی بود میگفتن کلن تستای هندسه رو نمی‌زنیم چون سخته نهایت از گسسته بزنیم. 

منطقه یک. معماری و صنایع و مهندسی هایی که خیلی پيچيده نیستن. کلن رشته های سخت مثل مکانیک یا برق  ...

فک کنم تو کنکور  بالای ۴۰ درصد از ریاضیات رشته ی ریاضی از درس حسابانه، باز از اینم همشو نمیخواد ، بین ۲۰ تا ۳۰ درصد بزنه اوکیه فیزیک و شیمی هم حدود ۴۰ بزنه اوکیه، رشته ی مدنظرشو میاره 

تو منطقه ۳ رقابت تو رشته ی ریاضی خیلی کمتره یعنی کسی با میانگین ۲۰ درصد تو منطقه ۳ بهترین رشته هارو قبول میشه ولی تو مناطق یک و دو شرایط فرق میکنه و درصد باید بهتر باشه

فک کنم تو کنکور  بالای ۴۰ درصد از ریاضیات رشته ی ریاضی از درس حسابانه، باز از اینم همشو نمیخواد ...

جدی؟ چه خوب بهش میگم حتما یکم انگیزه بگیره. چون بنظرم اگر واقعا این مدتو تلاش کنه بتونه خودشو به درصد هایی که گفتین برسونه. ممنون از راهنماییتون 

گسسته سخته؟ براش معلم بگیریم میتونه برسونه؟ من سال کنکور خودم دوستام که رشتشون ریاضی بود میگفتن کلن ...

نمیدونم گسسته سطحش چجوریه من رشتم ریاضی نیست، برای کنکور دی میخواد شرکت کنه؟

نمیدونم گسسته سطحش چجوریه من رشتم ریاضی نیست، برای کنکور دی میخواد شرکت کنه؟

نه به دی نمیرسه. برای تیر میخواد آماده بشه. تا الان هیچی نخونده واقعا. همش از صبح بیدار میشه ول میچرخه تا شب. خیلی تنبل 🤦🏻‍♀️