2777
2789
شما چند سال پیش فارغ‌التحصیل شدی؟ الان برای ترمیم دی ثبت نام کردی؟ من فردا میرم آموزش پرورش 

من 99 فارغ التحصیل شدم.برای خرداد ترمیم میزنم چون حجم درسا زیاده.

لطفا اگه چیزی دستگیرت شد به منم اطلاع بده 🥺❤

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله فردا میرم ولی بچم هنوز بیداره نمیخوابه  خیلی خوبه تطبیق بدن خیلی جلو میفتیم

با بچه میتونی راحت بخونی؟ پرستاری آزاد قبولیش راحته ؟ ... البته باعث ناامیدی نشم، چون خودم یک مدت توی فکر بچه بودم میگم ...

وااااقعا؟ چرا نمیری مرکز بهداشت کارکنی؟ من میخواستم کنکور بدم بهداشت ازاد بیارم بخونم الان شمارو دید ...

عزیزم 

ببین همه چیز به خودت و علاقت و سطح توقعت بستگی داره 

بهداشت رشته خوبی هست برای خانم ها محیط خوب و حجم کار متوسط و تایم کاری اداری 

و حقوق متوسط

خیلی از دوستای من استخدام شدند شرکتی و رسمی و ...

استخدامی براحتی نیست اما سخت هم نیست باید آزمون بدی 

وزارت بهداشت تقریبا هر سالی دو تا آزمون می‌ذاره خوب بخونید قبولی ...

با بچه میتونی راحت بخونی؟ پرستاری آزاد قبولیش راحته ؟ ... البته باعث ناامیدی نشم، چون خودم یک مدت تو ...

سخته ولی شوهرم قول داده کمک کته چون کارم از دست دادم بخاطر بچه کسی نبود نگه داره نمیدونم دلم میخواد پرستاری یا علوم آزمایشگاهی بیارم

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
وااااقعا؟ چرا نمیری مرکز بهداشت کارکنی؟ من میخواستم کنکور بدم بهداشت ازاد بیارم بخونم الان شمارو دید ...

قبلا استخدامی ها بیشتر بود 

الان ماما ها و پرستار ها هم میتونن بعنوان مراقب سلامت کار کنند و این به ضرر ماست 

سخته ولی شوهرم قول داده کمک کته چون کارم از دست دادم بخاطر بچه کسی نبود نگه داره نمیدونم دلم میخواد ...

عزیزم منظورم از تطبیق عمومی ، برای دانشگاه بود برای مدرسه نمی‌دونم.

این عالیه که...همسرتون که همراه باشه خودش کلی انگیزه و کمک هست. امیدوارم قبول بشی عزیزم😍🙏

عزیزم منظورم از تطبیق عمومی ، برای دانشگاه بود برای مدرسه نمی‌دونم. این عالیه که...همسرتون که همراه ...

منم دانشگاه رو گفتم مدرسه تطبیق نداره فک کنم

ممنونم عزیزم ان شاءالله قبولیتون درخواست دوستی هم دادم فردا رفتی اداره خبرمون کن چی گفتن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
عالی گفتید  همین کار میکنم اگه بشه  منم بچه درس خون بودم اما خیلی فاصله افتاد🥺 لیسانس ...

عزیزم رشته خوبی بودید که کار نداشت یا علاقه نداشتید ؟ 

البته من خودمم انصراف دادم از دانشگاه دارم میخونم 

عزیزم من ۹۲ فارغ شدم  برای ثبت نام فقط باید برم آموزش پرورش

نه من رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم .فقط باید ریز نمرات سال اخر رو هم ببری 

درباره اونم که گفتی میشه دو نوبت تقسیم کرد درسا رو اره میشه مصوبش تصویب شده 

نه من رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم .فقط باید ریز نمرات سال اخر رو هم ببری  درباره اونم که ...

عزیزم من ۹۲ فارغ‌التحصیل شدم 

الان آموزش پرورش بودم گفت واسه ما اطلاعیه و بخشنامه ای نیومده تا ۱۰ آذر دوباره مراجعه کنید🙁

الان برم مدرسه بزرگسالان یا نه؟

عزیزم رشته خوبی بودید که کار نداشت یا علاقه نداشتید ؟  البته من خودمم انصراف دادم از دانشگاه د ...

بهداشت رشته خوبی هست من آزمون استخدامی شرکت نکردم ، دوستام خیلیاشون استخدام شدند.

حقیقتا کم دلسرد شدم ... با اوضاع آزمون های استخدامی شرکتی و حقوق ناچیز! 

شما رشتتون چی بود عزیزم