2777
2789
اول ترمیم معدل گلم  منم لیسانس بهداشتم و برای پزشکی آزاد می‌خوام بخونم  و متاهل و شاغل ا ...

گلم منابعی که میخونی چی ان فیزیک شیمی زیست ریاضی کیا خوبن؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بهدایت رشته خوبیه علوم پزشکی مشغولی؟

اره عزیزم رشته بدی نیست اما باید آزمون استخدامی شرکت کنی و حسابی بخونی  ... من تازه فارغ‌التحصیل شدم آزمونی شرکت نکردم ... و بیزینسم غیر مرتبط با رشته ام هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم رشته بدی نیست اما باید آزمون استخدامی شرکت کنی و حسابی بخونی  ... من تازه فارغ‌التحصی ...

منکه شهرمون تا حالا تربیت بدنی نخواسته حتی استانمون دیگه باید بتونم مجدد برم دانشگاه به نظرت عمومیا برامون تطبیق واحد میدن؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
تازه امسال استارت زدم ... قبلا خیلی سبز داشتم  باید دوباره کتاب بخرم

بهم گفتن خیلی سبز خوبه ولی هنوز نخریدم مرددم چیا میخرین؟

من برا خودم نظرم اینه دی فقط عمومی ها امتحان بدم ولی خرداد چون برا کنکورم خوندم ان شالله تخصصی ها ب ...

میشه نصفیو الان بدیم نصف خرداد؟؟؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
میشه نصفیو الان بدیم نصف خرداد؟؟؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄

سلام عزیزان  قرار بود فارغ التحصیلان بتوانند در دو نوبت ترمیم معدل( ترمیم نمره ) انجام دهند متاسفانه تصویب نشده و دانش آموزان فقط در یک نوبت می‌توانند درخواست ترمیم نمره کنند

و در این یک نوبت مجاز هستند اقدام به هر تعداد دروس که دوست داشتند درخواست ترمیم دهند.

صحت داره؟ این متن الان خوندم 

من برا خودم نظرم اینه دی فقط عمومی ها امتحان بدم ولی خرداد چون برا کنکورم خوندم ان شالله تخصصی ها ب ...

سلام عزیزان  قرار بود فارغ التحصیلان بتوانند در دو نوبت ترمیم معدل( ترمیم نمره ) انجام دهند متاسفانه تصویب نشده و دانش آموزان فقط در یک نوبت می‌توانند درخواست ترمیم نمره کنند

و در این یک نوبت مجاز هستند اقدام به هر تعداد دروس که دوست داشتند درخواست ترمیم دهند.

درسته ؟؟؟؟😣

سلام عزیزان  قرار بود فارغ التحصیلان بتوانند در دو نوبت ترمیم معدل( ترمیم نمره ) انجام دهند متا ...

نمیدونم. از هر کی میپرسم اطلاع نداره😣

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
عالی گفتید  همین کار میکنم اگه بشه  منم بچه درس خون بودم اما خیلی فاصله افتاد🥺 لیسانس ...

وااااقعا؟ چرا نمیری مرکز بهداشت کارکنی؟ من میخواستم کنکور بدم بهداشت ازاد بیارم بخونم الان شمارو دیدم تعجب کردم عزیزم میشه راهنماییم کنی؟ چرا رشتتو نمیخوای؟ به درد نمیخوره؟ بازارش خوب نیس؟ با چه رتبه ای میشه اوردش؟ ازاد و... 

بله تطبیق میدن‌... شما برای ترمیم معدل رفتین آموزش پرورش؟

ان شاءالله فردا میرم ولی بچم هنوز بیداره نمیخوابه 

خیلی خوبه تطبیق بدن خیلی جلو میفتیم