2821
2789
عنوان

گم شدن گربه

1159 بازدید | 14 پست

سلام من یک گربه ماده dshیک و نیم ساله داشتم چند روز گذاشتم باغ مادربزرگم گم شد اوایل میرفت بر میگشت ولی الان پنج روزه برنگشته

امیدی هست برگرده؟بنظرتون اتفاقی براش افتاد چون به غذای خونگی هم عادت داشتتت😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برگرده،اینا یه جای دیگه واسه خودشون پیدا می کنند،شاید اونجا غذاش به راه بوده،من یه گربه داشتم یکساله همش خونه باع بود ولی یه ماه ناپدید شد،باز دوباره اومد

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

خیابونی کلا سفید غذا هم. اماده بیرونی میخورد

چه لوس بارش آوردی 😂 امیدوارم که برگرده اما اگرم برنگشت بدون یه جای بهتر پیدا کرده..اگه خیلی اهلی و ملوسه شاید یکی برده واسه خودش

عقیم بود؟ اگه نبود رفته برای جفتگیری به احتمال زیاد بر میگرده 

محمود درويش گفته است که :‏شعرهایمان دیگر در پیشگاهِ خون نه طعمی دارند نه رنگ و صدایی! در آستان خون جوهر هم حیا می‌کند و جاری نمی‌شود تنها یک پرسش: انسان به کنار اما با نمازی کز دم صبح از گلدسته‌ و مناره‌هایش خون فوّاره بزند چه‌سان می‌شود کسی را به خدا فراخواند؟ حالا به هر خدایی؟ به هر عدالتی و به هر انسانیتی که باشد؟
از چهل روزگی نه عقیم نبود 

برمیگرده نگران نباش ایشالا که اتفاقی براش نیفتاده فصل جفتکیریه یکی از گربه های منم چندروزی غیبش زد و برگشت. 

برا این پرسیدم چون اگه تا سه چهار ماهگی تنها بزرگ شده باشه ممکنه بره و برنگرده ولی این احتمالا برمیگرده. راستی چجوریه تو این یک سال و نیم باردار نشده؟ عقیمش کن اگه برگشت

برمیگرده نگران نباش ایشالا که اتفاقی براش نیفتاده فصل جفتکیریه یکی از گربه های منم چندروزی غیبش زد و ...

یکسال و دو ماه تو خونه بود از هشت ماهگی فک کنم فحل شد ما شک داشتیم عقیمش کنیم تا اینکه تصمیم گرفتیم بدیمش باغ و اونجا براش غذا بیاریم که تا چند روز میومد ولی الان پنج روزه نمیاد نمیدونم غذا و اینارو چیکار میکنه 

یکسال و دو ماه تو خونه بود از هشت ماهگی فک کنم فحل شد ما شک داشتیم عقیمش کنیم تا اینکه تصمیم گرفتیم ...

اهاااا خب رفته پی جفتگیری با شش تا بچه برمیگرده😂 شایدم یه منبع غذایی پیدا کرده جایی موندگار شده. خب کارتون نادرست بود عزیزم ماده عقیم نشده که اینهمه وقت تو خونه بوده یهو ولش کنی بیرون میره دیگه ناز من. انشالله که برگرده خونه همسایه ها رو چک کن