2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین عزیزم،خودمونو گول نزنیم، شاید همه کار میکنه که شما شک نکنی من چون میگم جدایی آخرین راه حل هستش ...

من هم چهره ام خوب بود هم اندامم. خواستگار کم نداشتم خودش میگفت تو از سر من زیادی. نمی دونم چی کم داشتم که اینکارو کرد. البته این ۵ ماه اخیر خیلی رابطمون بیشتر شده‌. قبلا بهش ابراز علاقه نمی کردم اما الان میکنم. اگه این ۵ ماه تغییر رفتارشو نمیدیدم حتما جدا میشدم اما الان برام خیلی سخته🥺 از طرفی می ترسم رابطه رو ادامه بدیم و جدی تر بشه. و وقتی خیالش راحت شد که منو داره بره سراغ اینکارا دوباره

من هم چهره ام خوب بود هم اندامم. خواستگار کم نداشتم خودش میگفت تو از سر من زیادی. نمی دونم چی کم داش ...

عقد کردی یا نامزدی؟ 

بهت خیانت کرده رفتی ابراز علاقه کردی، خیلی جالبی

شغلش نه ساعت کاری داره، نه روابط محدود، سخت بتونی کنترلش کنی، تهشم انگ شکاکی میزنه بهت

این ۵ ماه اخر انقد رفتارش خوب بود که هر تایم خالی که داشت به من زنگ می زد. تایم کارش معمولا ۸ تا ۶ هست. تو کارش هم اکثرا آقا هستن. مساله اینجاست که من نمی خوام با تهدید من متعهد بشه‌ این خواسته باید دلی باشه نه از روی ترس.

نه در حد صحبت بین خانواده ها بود تا همو بهتر بشناسیم.

من بودم تو این مرحله جدا میشدم

کسی که با تو بوده با دیگری هم بوده دلیلی نداره بهش دل ببندی، سرت درد میکنه خودتو بندازی تو داستان

من فکر کردم عقدید و پروسه طلاق عذاب اوره، یه فرصت بدی بد نیست

این ۵ ماه اخر انقد رفتارش خوب بود که هر تایم خالی که داشت به من زنگ می زد. تایم کارش معمولا ۸ تا ۶ ه ...

اولا که تعهدی نداشته بهت، دوما باهات راحت نیست که با دخترای دیگه میره تو جمع دوستاش نه با تو، سوما آدم سود جو هست که پاش بیفته خونه خالی میبره دختره رو، چهارما چرا سری که درد نمیکنه دستمال میبندی

بره با همونا بگرده و ازدواج کنه، امروز هم دلی بیاد سمت تو، فردا دلی میره سمت یکی دیگه

زندگی مشترک همه اش هیجان نیست، مریضی و زایمان و بچه داری و مهمون داری داره، یعنی هر وقت دو دقیقه وقت کم بزاری باید بدو بدو بره سمت یکی دیگه

شما خودتو توجیح میکنی، به این آدم باج میدی، باهاش ازدواج میکنی، آخرشم پشیمون میشی

باهاش دوست بمون و به ازدواج فکر نکن تا یه خواستگار خوب بیاد برات، بهشم بگو من نمیتونم اعتماد کنم فقط ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین عزیزم. اره همینکارو میکنم سعی می کنم از مشاور هم کمک بگیرم.