2789
عنوان

خیانت

248 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

به نظرتون به آدمی که یک بار خیانت کرده میشه فرصت داد اگر تعهد بده؟ از بین شما کسی بوده که خیانت رو بخشیده باشه و بعدش ارتباط خوبی با همسرش داشته باشه؟ منظورم اینه که دیگه همسرش خیانت رو تکرار نکرده باشه. لطفا اگر کسی همچین تجربه ای داره اینجا بیان کنه. خیلی حال بدی رو دارم میگذرونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی داره به حدودش 

خیانت چتی تلفنی مخصوصا اگه بچه ای وجود داره درصورت گرفتن حق حضانت و طلاق قابل فزصت دادنه خیانت جنسی برای من نه چه با بچه چه بی بچه کلا نقطه پایانه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خیانت در چه حد بوده؟ چت رو میشه بخشید

در حد چند بار بیرون رفتن و چت. چند ماهی تو رابطه بودن. اما بعدش که خواستم جدا شم اومد به غلط کردن افتاد و التماس که شیطنت کردمو ببخش. 

خیانت در چه حد بوده؟ چت رو میشه بخشید

با دختره که صحبت کردم گفت خونه خالی هم رفتن اما رابطه جنسی نداشتن. من الان بعد از ۵ ماه فهمیدم. این ۵ ماه واسم سنگ تموم گذاشت خیلی برام سخته رهاش کنم

با دختره که صحبت کردم گفت خونه خالی هم رفتن اما رابطه جنسی نداشتن. من الان بعد از ۵ ماه فهمیدم. این ...

مگه میشه خونه خالی برن و.... نکنن

اونطوری میگه دلتو بدست بیاره، شغل شوهرت چیه، با زنا زیاد در ارتباطه؟ 

بهش فرصت بده، حق طلاق محضری هم بگیر، تا چند سال هم بچه دار نشو تا برادریش رو ثابت کنه

شما بودی حتی با وجود اینکه می فهمیدی طرفت از دختره رابطه جنسی می خواسته می تونستی ببخشی؟ اینم بگم ۵ ماه پیش که برگشت گفت غلط کردم و اومدم جبران کنم از اون موقع تا حالا واسم همه کار کرده. اما فکر اینکه می خواست با کسی دیگه رابطه داشته باشه دیوونم میکنه.

خیلی ریسکه، انقدر به دختره نزدیک شده و انقدر نترسه

نمی دونم به نظر خودمم رابطه داشتن. ولی دختره میگفت باهاش خونه خالی رفتم اما بیشتر دسته جمعی می رفتیم و کاری نکردیم. گفت اما پسره ازم می خواست من قبول نکردم

مگه میشه خونه خالی برن و.... نکنن اونطوری میگه دلتو بدست بیاره، شغل شوهرت چیه، با زنا زیاد در ارتبا ...

تو کار ساخت و ساز هست. هنوز ازدواج نکردیم. قرار بود ازدواج کنیم. 

شما بودی حتی با وجود اینکه می فهمیدی طرفت از دختره رابطه جنسی می خواسته می تونستی ببخشی؟ اینم بگم ۵ ...

ببین عزیزم،خودمونو گول نزنیم، شاید همه کار میکنه که شما شک نکنی

من چون میگم جدایی آخرین راه حل هستش، بد نیست فرصت بدی، ولی شوهرت باید یه تاوانی بده که دیگه از این کارا نکنه، حالا میخواد ماشین یا خونه یا حق طلاق باشه

بچه دار هم نباید بشی تا مطمئن نشدی ازش

دوران نامزدی که دختر و پسر تو کف هم هستن خیانت کنن، تو زندگی که همه چی یکنواخت میشه چیکار میکنن