2821
2789
عنوان

ناخنکارا کمک😰😰😰😰

628 بازدید | 12 پست

عزیزای دلی که ناخنکار هستین میشه راهنمایم کنید

من پنج ماه پیش  کلاس کاشت ژل رفتم 

والان وسایلم گرفتم

پرایمر غیر اسیدیnbi خریدم

حالا دارم نگاه میکنم میبینم گفتن که باید پرایمر ژل میخریدم😢

یعنی نمیشه با پرایمر غیر اسیدی کار کنم ؟؟؟؟

متاسفانه خود مربی جوابمو نمیده😭

همونه عزیزم.فرقی نداره

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم 🙏🙏🙏🙏راستش نمیدونم چرا میترسم کار شروع کنم 😢میترسم ناخن کسی خراب کنم  همش دس ...

اشتباه نکن هر چی سریع تر شروع کنی موفق تری اعتماد بنفس داشته باش من دیر شروع کردم یکسالم دست دست کردم هیچ وقت نتونستم اونی باشم که میخوام الانم تو غکر فروش وسایلامم

ممنون عزیزم 🙏🙏🙏🙏راستش نمیدونم چرا میترسم کار شروع کنم 😢میترسم ناخن کسی خراب کنم  همش دس ...

مدل بگیر رایگان تا دستت راه بیافته اینجوری خرابم بشه دیگه طرف چیزی نمیگه چون خودش میدونه که مدل شدن ممکنه خرابم بشه

اصلا نترس سعی کن با دقت انجام بدی هوا نگیره قارچم نمیگیره ترس بزرگترین دشمنته منو ترس از بین برد نه ...

ممنون بخاطر دلگرمیت عزیزم

واسه ژلپولیش مراحلش چطوری

مربی فقط کاشت ژل و لمینت گفت

الانم سوالی داشته باشیم اصلا جواب نمیده

گروه رفع اشکالی هم نزده