سلام. بچه ها چندماه پیش یه تاپیک زدم گفتم زن همسایه تو آسانسور منو شوهرمو دید جلوی من به شوهرم گفت آقای فلانی کجایی نیستی دلم تنگ شده بود برات و وقتی نیستی نگران میشم شمارتم نداشتم سراغتوبگیرم....بعد دیگه هیچی تا چندوقت پیش شوهرم میگفت به هربهانه ای منو به حرف میگیره درباره ساختمونو یه بارم به شوهرم گفته چرا تو خیابون منو دیدی سلام کردم جواب ندادی....امروزم به شوهرم گفته این روزها چقدر به خودت میرسی خوشکل میکنی واسه دخترا؟ خیلی عصبانی ام خیلی....وقتی منومیببنه باشوهرم اصلا نگاه به من که خانم هستم نمیکنه حتی سلامم نمیکنه مستقیم شزوع میکنه باشوهرم حرف زدن. متاهله و دوتا پسر بزرگ داره دانشجو....اصرارداره بگه سنم کمه کوچولو بودم شوهرم دادن....اصلا نمیدونم چکارکنم شوهرم میره بیرون فکرم هزارراه میره.البته شوهرم خیلی مرد خوبیه اهل زن و اینا نیست و هرچی میشه برام تعریف میکنه ولی من خیلی عصبانیم.نمیتونمم چیزی به زنه بگم چون شوهرم عصبانی میشه .
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
نمیتونم یه بار به شوهرم گفتم گفت حق نداری حرفی بزنی من که جوابشو نمیدم چی میخوای بگی
شوهرت قاطی نکن. خودت برو در خونه زنه و بهش بگو. ببخشید می خواستم ببینم شما چه سَنمی دارید که دلتنگ شوهر من می شید!؟ دلتنگ بقیه مردها هم می شید؟ شماره همه مردهای محله رو تو گوشیتون داریی! خودت از وسط زندگی ما جمع کن !
من بودم جرواجرش میکردم حالا میخواد شوهرم خوشش بیاد یا بدش بیاد مرگ یبار شیون یبار
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
زنه رو تهدید کن که به شوهرش و پسراش میگی.شوهرت فوقش ی بار نارلحت بشه بهتر از عواقب این کاره.داره روی شوهرت باز میشه با زنها
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.