2777
2789
عنوان

چی شده از زندگی خسته بشی

218 بازدید | 27 پست

تو وضعیت بد بی پولی هستیم یه زمین داریم هیچکس نمیخره بنایی داریم میکنیم مدام به بن بست میخوریم 

اصلا یه وضعی 

خسته شدم از دنیا و ادماش

شما کی شده از زندگی خسته شده باشید 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.🥺هرزندگی پستی وبلندی داره.هیچکس نیس که بگه واقعا مشکلی ندارم.ایشالا که کارتون درست بشه و بخرن زمینتونو.من خیلی جاها خدا دستمو گرفته نزاشته زمین بخورم به مو رسیده ولی پاره نشده.

من خیلی وقته از وقتی که خیانت دیدم و دیگه اون ادم سابق نشدم. دیگه حتی نداری و بی پولی و خیلی چیزا به چشمم نیست. تا حالا که رسیدم به جایی که دنبال دکتر روانپزشک بگردم که فقط بهم دارو بده تا اروم شم💔🥲

خدایا تو بساز ❤
حاملم هرروز ی مشکل جدید دارم الانم خطر زایمان زودرس دارم حساسیت فصلی دارم هی عطسه میکنم شکمم تیر ...

استراحت کن انشاا‌‌‌... هیچ مشکلی پیش نمیاد

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

شوهر بزرگوار میخواست کارشو عوض کنه .نشد الان بیکاره و داغون به جای اینکه ازش طلبکار باشم .باید حواسم بهش باشه قاطی نکنه 😒

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
عزیزم.🥺هرزندگی پستی وبلندی داره.هیچکس نیس که بگه واقعا مشکلی ندارم.ایشالا که کارتون درست بشه و بخرن ...

انشاا... انقد که دعا و ذکر خوندم خسته شدم 

من خیلی وقته از وقتی که خیانت دیدم و دیگه اون ادم سابق نشدم. دیگه حتی نداری و بی پولی و خیلی چیزا به ...

شرایط طلاق رو نداری 

زندگی جدید شروع کنی؟

شرایط طلاق رو نداری  زندگی جدید شروع کنی؟

دارم ولی من به هیچ وجه نمیخوام دختر بچه طلاق بشه همش سه سالشه و میدونم تک و تنها با این پدر آینده نامعلومی انتظارشو میکشه الانم اومدم دنبال شماره دکتر روانپزشک بگردم ک گذرم افتاد به نی نی سایت🥲

خدایا تو بساز ❤

همین الان.

سالها حالم خراب بود اما تو این سه سال. مخصوصا امسال چه حرفایی که نشنیدم. آرزوم رو ازم گرفتن.

کاش فقط بمیرم راحت شم از دنیا😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس