2777
2789
عنوان

ترمیم معدللل

156 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه❤️❤️

بچه ها هر اطلاعی از ترمیم معدل دارن لطفا بگین ، هر اطلاعاتییییی

من خودم کل نمراتم رو هواست و به شدت بده 

میخواستم بدونم اصلا معدل کل مهمه یا معدل هر درس و باید چقد باشه و همه ی اینا 

بهم بگین❤️❤️❤️

بهت گفتن لایکم کن بیام منم بخونم تولووو خودااا

یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا  که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه  غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو  نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمرات هر درس مهمه دیگه که با هم میشه معدل

ترمیم معدل تاثیری تو معدل دوازدهمت نداره فقط نمرات جدید فرستاده میشه به سنجش

فکر کنم از دو ماه قبل از امتحانات باید بری دنبال ثبت نام تو مدارس بزرگسال

برای کنکور ۱۴۰۲ 

یدونه دی بود که تموم شد مهلت ثبت نام

یدونه خرداد

دروسی که ۲۰ نشدی رو میتونی ترمیم کنی

محدودیت درسی وجود نداره

مثلا یک کتاب یا سه کتاب

ولی فقط یک بار میتونی ثبت نام کنی ینی یا دی یا خرداد

ترمیم معدل دی روی کنکور دی و تیر تاثیر داره

ولی ترمیم معدل خرداد فقط روی کنکور تیر

معدل کل قدیم واسه رشته‌ هایی مثله فرهنگیان تاثیر داره 

ولی ترمیم واسه بقیه که شرایط ندارن اوکی هست 

بزار خرداد ترمیم کن تا بالاخره اینا تصمیمشون رو بگیرن آنقدر هر روز یک چیز میگن دوباره ازت پول میگیرن 

جدی 😍 یعنی قطعی شد

یک دکتر افشار نامی هست تو اینستا خدایی خیلی خوبه دقیقه به دقیقه تغییرات کنکور رو رصد میکنه و میگه حتماً دنبالش کنید تا به روز بشید سوالاتم جواب میده