2777
2789
عنوان

حالم بده

167 بازدید | 17 پست

بازم همون داستان تکراری همیشگی 

این بارم اگه نشه دوست دارم بمیرم 

من طاقت ندارم . داره از خودم بدم میاد . از اینکه انقد حسود شدم از اینکه انقد دارم میریزم تو خودم از اینکه هر چی دست و پا میزنم و هیچ 

از اینکه هر ماه امید دارم و تهش میخوره تو ذوقم

چی بگم به خدا که دلش بسوزه به حالم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واااای اینقدر ناامید نباش، تو مادرمیشی و بهترین مادر دنیا میشی🥰

دیگ امید ندارم 

الان بغض کردم و چشام نم داره نمیتونمم جلوی خودممو بگیرم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
درست وقتی ک اصلا انتظارش نداری و دیگ میلی نداری باردارمیشی قول میدم

مگه میشه منتظر نبود آخه؟ اوایل بیخیال بودم و نگرفت الان ک هی زجر میکشمم هیچ

من الان میخام .الان ناراحتم . 

اسم نینیت قراره رادمان باشه؟؟؟

آره همسرم از همون موقع عقد این اسم رو گفته بود 

حالام که هیچ

الان میگم دختر پسر فرقی نداره فقط باشه  

مگه میشه منتظر نبود آخه؟ اوایل بیخیال بودم و نگرفت الان ک هی زجر میکشمم هیچ من الان میخام .الان نار ...

استرس هورمون های شمارو بهم میریزه.بدتر میکنه شرایط رو. ورزش های هوازی خیلی تاثیر داره بخصوص درازنشست خونرسانی ب تخمدان رو زیاد میکنه.ورزش زیاد بکن هم استرس از بین میبره هم فوق العاده عالیه برای بارداری

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
استرس هورمون های شمارو بهم میریزه.بدتر میکنه شرایط رو. ورزش های هوازی خیلی تاثیر داره بخصوص درازنشست ...

استرس ندارم دیگه فقط ناراحتم از خودم از خدایی که نمیبینه زنر کشیدنم رو . از اطرافیانیی ک همش میگن زود باش بچه بیار 

از فامیلا ک همشون باردارن  و راحتم باردار شدن و انگار ن انگار 

روز ۱۴ تا ۱۶ سیکلم کیتم هاله داشت و درد خفیف سمت راست دلم روز ۱۷ دو خط انداخت شبم اقدام داشتیم  از همون موقع سمت راست شکمم درد دارم خفیف انگار گرفته و نفخ داره

شاید کیست یا عفونت داشته باشم 

این ماهم با این درد چشمم آب نمیخوره بگیره

استرس ندارم دیگه فقط ناراحتم از خودم از خدایی که نمیبینه زنر کشیدنم رو . از اطرافیانیی ک همش میگن زو ...

یجوری میگی انگار فقط شما این مشکل داری. مطمعن باش هیچکس ب راحتی دیگه باردار نمیشه با این آت اشغال هایی که مصرف غذایی داریم. همه اونایی ک تو فامیل هم میبینی حاملن کلی دوندگی کردن و یه جا عملکردشون قل شده باردار شدن. فقط تو این مشکل نداری اینو یادت باشه الان ۹۹درصد نازایی تو ایران هست.بازم میگم ورزش کن خیای تاثیر داره بخصوص حرکات شکم و پا

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
یجوری میگی انگار فقط شما این مشکل داری. مطمعن باش هیچکس ب راحتی دیگه باردار نمیشه با این آت اشغال ها ...

چتد ماه روزانه مرتب ورزش کردم . حتی نزدیک ۷ کیلو وزن کم کردم . تحرکمم بیشتر شد ولی بازم هیچ الان چند ماهه ک از اونم گذشته و نشده