2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 21 پست

اگه مغازه آتون تمیز و مرتب و جاداره و مسیرش مناسبه میتونی مزون لباسعروس بزنی درآمدش عالیه ولی خوب سرمایه لازم داری برای شروع و خرید بعد با درآمدش میتونی وسایلاتو بیشتر کنی هر ماه میتونی یک وسیله اضافه کنی. با درآمد ت بعد خیلی عالی میفتی رو غلتک. البته مزون برای اجاره لباسعروس و تاج و تور..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک کار دیگه هم میتونی بکنی ختم سی هزار دفعه استغفرالله ربی و اتوب الیه رو بردار نعمات خداوند و فراوانی مثل باران بر سرت فرو میریزه. اصلا نمیخواد تسبیح دستت بگیری. از صبح که پا میشی همینجور بخون بزار ورد زبونت بشه تا شب که میخوابی. موقع کار موقع بیرون رفتن. چنان گشایش و برکاتی از همون روز اول بر سرت میباره که معجزه خدا رو میبینی. بطوریکه هیج وقت حاضر نشی ترکش کنی. 

ممنونتم من واقعا ب اینجور ویزا اعتقاد دارم

خب خدا رو شکر عزیزم که اعتقاد داری.. معجزه هاشو هم که ببینی عاشقش میشی. هم بارش مال فراوان هم برای فرزند و کلا هر نیازی که داری. چون همه مشکلات زندگی ما بخاطر گناهانمونه. وقتی گناه میکنیم خداوند درهای رحمتش رو بر ما میبنده. از یک امامی برای چند مشکل سوال می‌کنند یکی برای فقر یکی برای فرزند یکی برای بارش باران به همشون یک دستور میده استغفرالله و ربی و اتوب الیه