2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست

پس من اون ۴۰ تا هم میگم گلم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

استارتر شما خودتون حاجت گرفتین از این ذکر ؟ من  ۱۰۰۰ تا رو گفتم کاش منم حاجتم رو بگیرم 😕

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما خودتون حاجت گرفتین از این ذکر ؟ من  ۱۰۰۰ تا رو گفتم کاش منم حاجتم رو بگیرم 😕

من هنوز حاجت روا نشدم عزیزم ولی امید دارم که خدا کسی رو بی جواب نمیزاره امیدوار باش دوست خوبم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
من هنوز حاجت روا نشدم عزیزم ولی امید دارم که خدا کسی رو بی جواب نمیزاره امیدوار باش دوست خوبم

انشالله که هممون حاجت روا میشیم 🤲💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بلاخره یه روز خدا جوابمون رو میده من مطمئنم ک تنهامون نمیذاره فقط باید صبور باشیم‌و امیدوار 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
بلاخره یه روز خدا جوابمون رو میده من مطمئنم ک تنهامون نمیذاره فقط باید صبور باشیم‌و امیدوار 

دقیقا همینطوره💚🌱

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
منم ۱۴۰۰ تا ختم میکنم . به امید حاجت روایی استارتر عزیز و تمام دوستان بزرگوار و خودم . 

قبول باشه عزیز دلم انشالله حاجت روایی شما و همه

چه ذکر خوبی گذاشتی دختر خوبم . الهی به حاجت دلت برسی گلم . البته باید بسپاری به خدا ان شالله در زمان ...

قربونتون برم بله صد در صد همینطوره زمانو خدا میدونه و ما باید صبر کنیم فقط

فقط یه چیزی عزیزم تعداد بیشتری ذکر ختم کن سعی کن حداقل بیست دقیقه در روز با تمرکز و دقت و توجه به مع ...

بله ی ذکریو انتخاب کردم هر روز میگم انشالله همه حاجت بگیرن منم حاجت روا بشم