2777
2789
عنوان

من حق دارم یا ن

33 بازدید | 45 پست

یک ساله عقدیم 

شوهرم تک پسره و دو تا خواهر بزرگ تر متاهل داره چون بعد از دو تا دختر این پسر شده هرچی گفتههههه گفتن چشم ی جورایی خیلی غد و ی دندس و....

سه چهار روزه پدر شوهر و مادر شوهرم از کربلا اومدن و اون جا بودیم خدا شاهده انقد کار کردما تا حالا این همه کار نکرده بودم 

تا ظرف می شستم می گفتن زهرا چایی بریزم چایی می ریختم می گفتن میوه بزار میوه می بردم می گفتن جارو بکش ظرف بشور و کلا هرکاری زهرا زهرا می کنن

پدر شوهرم خیلی خوبه خیلییییی 

ولی خواهر شوهرا و مادر شوهر نه 

شوهرمم چونکه سنش هم کمه خیلی اذیتم می کنه

به غیر از شاد جای دیگ هیچ فضای مجازی نیستم اجازه و حقی ندارم با دوستی در ارتباط باشم تنها جایی نمی تونم برم 

خودش با دوستاش می‌ره بیرون اینستا ۳۰۰۰ تا بیشتر فالور داره ......

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

اینکه مادرش چجوری بار آورده به شما مربوط نیست.درد اینه که باهم معاشرت نکردید الان میگی اخلاقش بداست. مرد وزن های ایرانی بعد ازدواج تازه یادشون می افته که طرفشون اخلاق نداره یا کچل یا چاقه .کار کردن هم اندازه داره اعتدال به خرج بدید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

خوب 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
اینکه مادرش چجوری بار آورده به شما مربوط نیست.درد اینه که باهم معاشرت نکردیم الان میگی اخلاقش بداست. ...

چیکار. کنم 

سنتی ازدواج کردم 

شما بگین چیکار کنم

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

نمي شناختي قبل عقد ؟

اجازه و حق يعني چي؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
خب

نمی دونم چیکار کنم این همه اذیت نشم

ارزش و احترامم حفظ شه

برو پیش مشاور و یه تصمیم جدی برا زندگیت بگیر... 

درضمن شما نباید بهشون رو بدی و زیاد اونجا بمونی. ب اندازه کار کن نهایتا میری اونجا از ده تا کاری ک خواهر شوهرت انجام میده شما تو یه کارش کمکش کن

نمي شناختي قبل عقد ؟ اجازه و حق يعني چي؟

سنتی ازدواج کردم 

خونوادم فقط به چشم پاک بودنش توجه می کردن و گفتن تک پسره و به زور راضیم کردن

من تابع حرف مامان و بابامم

زود راضی شدم

سنتی ازدواج کردم  خونوادم فقط به چشم پاک بودنش توجه می کردن و گفتن تک پسره و به زور راضیم کردن ...

الهي

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ