2821
2789
عنوان

داغونم

51 بازدید | 19 پست

سلام من یه پسر ۶ساله دارم چندوقت پیش براثر تب که داشت تشنج کرد ...بردم متخصص مغزواعصاب نوارمغز گرفتن خداروشکر سالم بود فقط گفت تا ده سالگی باید موقع تب دیازپام بخوره تا دوروز.....ازوقتی این اتفاق افتاد چون خودمم دیدم بهم ریختم روحیه ام روبه کل باختم تصمیم به بارداری دوم داشتم تواقدام بودم انقدر روحیه ام خرابه که کنسل کردم...وقتایی که مریض میشه میترسم عصب معده ام زمانی که مریض میشه بهم میریزه ...عصبی شدم ....همه اش غصه میخورم ..میترسم نکنه خدانکنه دوباره تب داشت این اتفاق بیافته ...همه اش فکرمیکنم نکنه تومدرسه یه باره تب کنه تبش بره بالا من نیستم.....خواهش میکنم هرکی پیام روخوند به خاطر خدا جواب بده ...نگرانم ...دلشوره دارم...داغونم.

کاش با یه دکتر اطفال صحبت کنی تا ترست بریزه

و اینکه دعات میکنم آروم شی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تو بچگی ۲ بار تشنج کردم 

الانم سالم سالمم 

مهندسی خوندم و ریاضی دبیرستان درس میدم یعنی رو مغزمم اثر نداشته 😅

نگران نباش فقط مراقب باش وقتی تب کرد

و نگران مدرسه ای به معلماش اطلاع بده 

...
تحت درمان بودین.....؟,دارومصرف میکردین ؟چندسالتون بود؟

نه تحت درمان نبودم داروی خاصیم نخوردم مال خیلی سال پیشه شاید یکی دوساله بودم ۲۹ سالمه الان

فقط مراقبش باشید سرمانخوره و تب نکنه 

...