2777
2789
عنوان

دلپیچه نوزاد

1285 بازدید | 11 پست

بچم ۱۸ روزشه از دیروز دلپیچه و نفخ داره شکمش صدا میده همش میپیچه به خودش و باد معدش زیاده من تو خوراکم خیلیی رعایت میکنم دیروز دوبار دفع داشت ولی از دیشب نداشت چیکارکنم اروم بشه قطره روتفلور میدم با گریپ میکسچر زیاد تاثیر نداره

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزهای رونده بخور اب هویج گلابی و.... خب دلپیچش واسه یبوستشه . جهت عقربه ساعت دور نافشو با روغن ماساژ بده ولی اصلا فشاری نیاری مواظب باش انگار میخوای نازش کنی اصلا فشار نیار چون ممکنه روده هاش پیچ بخوره من برای پسرم که ۵ ماهش بود کمی فشار دادم یادم نیست کی بود ولی کلی دعوام کرد اینکه۱۸ روزشه . خوب نشد دکتر ببر از خودت دارویی ندی 

چیزهای رونده بخور اب هویج گلابی و.... خب دلپیچش واسه یبوستشه . جهت عقربه ساعت دور نافشو با روغن ماسا ...

همه اینکارارومیکنم

هربار گرسنش بشه و شیر بخواد 

میگم شاید کم شیر میخوره یبوست شده . شیرت زیاده خوبه؟؟خیلی کوچیکه ببر دکتر ببینه بهتره اخه زیر یک ماه نمیشه چیز زیادی بدی مثلا من پسرم سر جریانی یبوست شد بهش فولوسم میدادم اون موقع نزدیک دوماهش بود 

هربار شیر میخوره آروغشو میگیری؟

سرش موقع شیر خوردن بالاتر از بدنش باشه، دراز کشیده هم زیاد شیر نده، 

پاهاشو هم مثل وقتی که ورزشش میدی دولا راست کن به خروج باد کمک می کنه

اگه خودتم رعايت کنی بهتره. من خودم هر روز رازیانه و شوید و زیره میجوشونم دو بار در روز بعد ناهار و شام میخورم که نفخ و ترش و سنگینی از شیرم بره. 

هربار شیر میخوره آروغشو میگیری؟  سرش موقع شیر خوردن بالاتر از بدنش باشه، دراز کشیده هم زیاد شی ...

همه اینکارارو میکنم و رعایت میکنم

میگم شاید کم شیر میخوره یبوست شده . شیرت زیاده خوبه؟؟خیلی کوچیکه ببر دکتر ببینه بهتره اخه زیر یک ماه ...

اره شیرم خوبه زود زود هم شیر میدم خیلی خوب بود دفعش 

یه دفعه اینطوری شد