2777
2789
عنوان

میگرن

761 بازدید | 20 پست

سلام شوهرم از کوچیکی میگرن داشت که از چند سال اخیر از ریزاتریپتون استفاده میکرد برای تسکین درد یک سال اخیر به خاطر شرایط کاری که مسبب میشد بی خوابی داشته باشه میگرنش حاد شد چند روز پیش دکتر رفتیم دکتر قرص رهاکین 500رو تجویز کرد حدود هفت روز استفاده می‌کنه با علایمی مثل سیاهی سر،سنگینی سر طوری که دیشب بهم میگفت برای نماز نمیتونم سرمو هم داشته باشم میگه دیشب تو خواب یکی بهم میگفت جیغ بزن این علایم طبیعیه یا چند وقت باهاشه کسی اینجوری بوده

خب الان با اینا درد همراه نیستش؟

فقط سنگینه سرشون ؟

عزیزم من میگرنم دارم این که اصلا دردش مشخصه

سینوزیتم  ولی وقتی سینوسام عفونت میکنن سرم سنگینه و خوابم میاد 

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا سرش درد میکنه

من خواستم بوتاکس کنم

دکترم گفت کم میکنه علایمش رو ولی

تا چند ماه اثر داره

ولی خیلیا راضی بودن 

کدوم شهرین؟

رهاکین ایرانیش هست همینجوری هست من ب همین خاطر نخوردم  اگ بتونی دپاکین پیدا کنی خوبه به دکترش ...

خیلی میترسم یه موقع خدایی نکرده تشنج کنه شهر غریبم هستم کسی رو ندارم خیلی استرس دارم

منم میخورم ولی اینجورنیستم کلا میگرن فقط باید زیاد بی خوابی نکشی خیلی خواب تاثیر داره

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
منم میخورم ولی اینجورنیستم کلا میگرن فقط باید زیاد بی خوابی نکشی خیلی خواب تاثیر داره

من با خواب زیاد میگرنم عود میکنه 

😑😂💔

من با خواب زیاد میگرنم عود میکنه  😑😂💔

😂پس هرکس یجوره من خودم بی خوابی گریه آفتاب هوای سردصدرصد میگیره سردردم

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .