2789
عنوان

حفظ قرآن

235 بازدید | 10 پست

سلام کسی اینجا هست حفظ قرآن انجام بده؟تکنیک خاصی دارین؟من شروع کردم اما خیلی وقتا تنبلیم میاد که ادامه بدم اما واقعا قلبا دوست دارم حافظ بشم.البته من مجازی انجام میدم معلمم زنگ میزنم می‌پرسه ازم.

اِی اِنــساٰن چه چیز تو را در برابر پروردگــار گرامیت مغرور ســاخته...

سلام بله ۱۰ و ۱۱ سالم بود رفتم کلاس و جز سی رو حفظ کردم

پنج تا پنج تا آیه حفظ میکردیم .بعد آیه های بعدی رو که حفظ میکردیم باید از اول میخوندیم تا قبلیا از ذهن پاک نشه.

انشالله که خدا کمکت کنه و حافظ بشی

التماس دعا💚

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
سلام بله ۱۰ و ۱۱ سالم بود رفتم کلاس و جز سی رو حفظ کردم پنج تا پنج تا آیه حفظ میکردیم .بعد آیه های ...

من 27 سالمه مامان دوتا فسقل شیطونم😂بازم ممنون از نظرت عزیزم.انشالله.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 27 سالمه مامان دوتا فسقل شیطونم😂بازم ممنون از نظرت عزیزم.انشالله.

اخی عزیزم چ بهتر پس با بچه های گلت قران کار کن اینطوری بهترم هست میشید سه تا حافظ

چون حافظه ی بچه ها خیلی خوبه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
اخی عزیزم چ بهتر پس با بچه های گلت قران کار کن اینطوری بهترم هست میشید سه تا حافظ چون حافظه ی بچه ه ...

بله انشاالله که بشه😇

دوستان میتونید برای کسی که میشناسم دعا کنید.ایشون آقا هستند و به نام جلال حبیبان است.مشکل سکته قلبی پیدا کردند اونم حاد.خانوادشون نگران هستند.ممنون .پسرشون هم مشکل کمر داره دکترمیگه اگر با فیزوتراپی جواب نده باید عمل کنه.سن پسرشون کمه. براشون دعا کنید.برای منم دعا کنید اسمم یلداست و به عشقم محمد برسم.

سلام من کلاس میرم 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سلام من کلاس میرم 

سلام چقدر خوب.من نمیتونم کلاس برم فعلا بچم کوچیکه.تا جز چند حفظید

سلام چقدر خوب.من نمیتونم کلاس برم فعلا بچم کوچیکه.تا جز چند حفظید

تا پنج 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مجازیه کلاس من