2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی خریدم کاش نمیخریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 58 پست

اسی منم میخواستم پاکشوما بخرم

چجوریه تمیز میشوره راضی هستی حالا غیر ازین اشتباهیی که کردی  و دوستان راهنماییت کردن

مدلش چیه و چندگرفتی

من دیروز تو فروشگاه دیدم پونزده نفره پونزده میلیون بود مدلشو نفهمیدم چیه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم میخواستم پاکشوما بخرم چجوریه تمیز میشوره راضی هستی حالا غیر ازین اشتباهیی که کرده و دوستان ...

من ۱۸ گرفتم آخرین مدلش خوب خشکن نمیکنه سبداش کوچیک ازلحاظ تمیز شستن بدنیست این مشکلم ک اضافه شد مامانم ال جی داره بهتره من تو نی نی سایت تعریف پاکشومارو شنیدم رو اون حساب خریدم زیاد راضی نیستم راستی سروصدا داره موقع شستن ولی ال جی اصلا

احتمالا سبد و خیلی بالا نزاشتی چون امکان نداره برخورد بکنه اینا خیلی ارتفاع شون بیشتره بزرگترین سایز ...

من حتی در قابلمه رو هم میزارم 

بشقاب بزرگ هم همینطور 

راحت جا میشه

من ۱۸ گرفتم آخرین مدلش خوب خشکن نمیکنه سبداش کوچیک ازلحاظ تمیز شستن بدنیست این مشکلم ک اضافه شد ماما ...

خب پس خوب شد گفتی اخه من میخواستم از فروشگاه قسطی بردارم که فقط اون مارکو داره پس نمیخرم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من ۱۸ گرفتم آخرین مدلش خوب خشکن نمیکنه سبداش کوچیک ازلحاظ تمیز شستن بدنیست این مشکلم ک اضافه شد ماما ...

ال جی کی خریدن؟؟

جدیدی ها میگن اصل نیسته درسته 

💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
ال جی کی خریدن؟؟ جدیدی ها میگن اصل نیسته درسته 

اتفاقا جدیدا اصلن ولی گارانتی ندارن چون قاچاقن

والا مال من الجی ۱۴نفره س بشقاب ها زو پایین میچینم کاسه ولیوان و کوچیکارو بالا اصلن جاشم مشخصه که ب ...

مال این بنده خدا پاکشوما

نمیدونم از نزدیک دیدین توشو 

من  تو فروشگاه لواز خونگی تبلیغ میکنه رفتم دیدن اصلا  جا نداره توش

خیلی کوچیکتر از مال ماهاست البته روش زده 14 نفره  اما کلا فرق میکنه  با بوش و الجی و سامسونگ 

که قبل تحریم خریدیم این ایرانیا  هیچکدوووم خوب نبود  توش سبداش   جا بشقابیاش انقدر تنگ بود اصلا با مال ماها فرق میکنه 

عه جدی

اره از بانه میان پول اضافه میگیرن گارانتیم میدنا ولی گارانتیش مفت نمیارزه