2777
2789
عنوان

قانون جذب

65 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، شبتون بخیر

چیزی راجب قانون جذب میدونید؟ بهش اعتقاد دارید؟

توی زندگیتون ازش استفاده کردید؟

حتی‌لحظه‌ای‌نبایدفراموش‌کرد،که‌برای‌خداهمه‌چیزممکن‌است🤍

سلام،

ببین خیلی نمیشه روش حساب کرد،مثلا اینکه فقط بشینی فک کنی و اون اتفاقه برات بیفته،ولی خب طبیعیه وقتی به چیزی زیاد فکر کنی و باور هم داشته باشی عملت هم در راستای اون هدفه میشه و بهش می رسی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من اموزش میدم  عالیه. من خودم جذبای زیادی داشتم. ماشین شغل همسرم خانواده خوب همسر خونه وووو

شمع تراپی انجام میدم .حالتون چطوره درجواب این باید بگید عالیه عالیه یعنی فرمان به کائنات که ای خدا ای کائنات من میخوام حالم عالی باشه وعالی بودن برات رقم میخوره.راستی بگید ببینم حالتون چطورره؟...قراره تو تاپیکا براتون بترکونم. از قانون جذب فرشتگان دعا وذکرهای مجرب قراره کلی خوش بگذره بهمون. دوستای گلم من قانون جذب اموزش میدم و گر وه دارم و شمع تراپی هم انجام میدم برای هر چی که بخواید .دوست داشتین درخواست بدید تا شرایط رو بگم براتون. دوستان من علاوه براین کارا ذوست دارم به حرفاتون دردودلاتونم گوش بدم وتاجایی که بتونم راهنماییتونم میکنم. https://t.me/shamraha

کتاب راز  چهار اثر رو بخون

شمع تراپی انجام میدم .حالتون چطوره درجواب این باید بگید عالیه عالیه یعنی فرمان به کائنات که ای خدا ای کائنات من میخوام حالم عالی باشه وعالی بودن برات رقم میخوره.راستی بگید ببینم حالتون چطورره؟...قراره تو تاپیکا براتون بترکونم. از قانون جذب فرشتگان دعا وذکرهای مجرب قراره کلی خوش بگذره بهمون. دوستای گلم من قانون جذب اموزش میدم و گر وه دارم و شمع تراپی هم انجام میدم برای هر چی که بخواید .دوست داشتین درخواست بدید تا شرایط رو بگم براتون. دوستان من علاوه براین کارا ذوست دارم به حرفاتون دردودلاتونم گوش بدم وتاجایی که بتونم راهنماییتونم میکنم. https://t.me/shamraha
شدیدا  و اینکه بنظرم الان کم‌ پیش میاد تو این زمونه کسی نشنیده باشه و قبولش نداشته باشه

موافقم

سلام، ببین خیلی نمیشه روش حساب کرد،مثلا اینکه فقط بشینی فک کنی و اون اتفاقه برات بیفته،ولی خب طبیعی ...

نه خب اینطور هم نیست، وقتی فقط بشینی فکر کنی و رویاپردازی کنی این میشه خیال و توهم پوچ

بنظرم این قانون خیلی می‌تونه توی زندگی و رسیدن به اهدافمون کمکمون کنه، البته وقتی که افکار درست همراه با عمل باشه

تنها موردیه که علاوه بر اینکه خرافات نیست و نتیجه میده علمی و اثبات شدس  راجبش مطالعه کن خیلی ...

👏👏👌

شوهرم زندانه چطور جذب کنم ک زودی بیاد ؟

اول اینکه بنویس که چی میخوای مثلا همسرم خیلی زود ازاد میشه

خدایاسکرت که همسرم ازاده وحال دلمون خوبه.

هرروز جمله تاکیدی رو بگو. وباااااااور ذاشته باش که ازاد شده باید ذهنتو گول بزنی وجوری رفتار کنی که الان بیرون.

باید حست خوب باشه باور داشته باشی کلام وفکر وعملت یکی باشه.

نمرین ده بیستو یک رو انجام بده 

خدایاشکرت همسرم ازاده وخوشحالیم خدایاشکرت.

این متن رو ده بار هرروز تا بیستویک روز بنویس.

برای پرنده ها غذا بریز فاتحه برا مردگان تا بیستو یک روز. 

اینا باعث میشن راه هموار بشه. 

سلام من اموزش میدم  عالیه. من خودم جذبای زیادی داشتم. ماشین شغل همسرم خانواده خوب همسر خونه ووو ...

چقدر عالی

خوشحال شدم😍

راز خانم راندا برن و چهار اثر فلورانس رو خوندم

ایینا عالی ان