اگر خودتون میخواستید یکی رو انتخاب کنید کدومو انتخاب میکردین؟
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ارایشگرا بـــــــــســــــــیــــــــار پول دوست و بی انصاف هستن
فکر میکنم واقعا پول در میارن از همه شنیدم
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
کار هر دو تبدیل لولو به هلوعِ😂 شوخی کردم چون خودم عکاسم میگم عکاسی😍 دنیایی داره واسه خودش ...
اشکال نداره چند تا سوال ازت بپرسم
من خودم بخاطر مسائل مالی میخواستم ناخون کار بشم ولی هرچی فکر کردم بازم رشته خودم ک. نقاشی بودو ادامه دارم میدم حداقل اگر بیکار باشم تو رشته ای ک دوست دارم و سطح بالاتر داره بیکار بمونم
بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂
ارایشگر لول کاری پایین تری داره چون سبک کارش دلال طوریه مگر اینکه پولدار باشی کلا یه سالن بزنی ...
منم تقریبا مثل شما فکر میکنم البته عکاسی که حرفه ای باشه و جای خوب شهر کار کنه
ارایشگره ی جور خودشونو میگیرن فقط بگو دکتر جراحی عمل قلب بازن
صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍
میشه بدونم چطور از عکاسی به درآمد رسیدی و از کجا شروع کردی؟مننم خیلی علاقه دارم فعلا هم بین خی ...
من چیزی ک میدونم، از عکاسی مجالس خیلی خوب میشه پول درآورد ولی اگر کنارش نتونی ادیت عکس و فیلم نزنی بدرد نمیخوره، فتوشاپ و پریمیر و یاد بگیر کنار عکاسی بیشترم رو عکاسی پرتره و مجالس و کودک کار کن خیلی راحت میتونی برای خودت کار کنی
بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂