2777
2789
عنوان

میخوام از شوهر جداشم کمکم کنید

200 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

تو تاجیکای قبل بهتون گفتم ک شوهرم اسکیزوفرنی داره و دست بزن داره و هیچ اختیاری از خودش نداره وقتی دوماه عقد بودم جداشدم وقتی دیدم این وضعیت حتی حاضر نبود بره پیش دکتر تا درمان بشه یکبار با مادرش بزور رو سرم افتاده بودن تا انگشترمو درارن و منو بندازن بیرون 

خلاصه ک دو سال گذشته طلاق نمیده مهریه.و نفقه گذاشتم اجرا تمکین نکردم بخاطر نداشتن امنیت ناشزه شدم 

چند روز پیش دادگاه داشتیم بیرون از دفتر بهم حمله کرد و به سرم ضربه زد و بدنم کبود بود رفتم پزشک قانونی نامه گرفتم میتونم جدابشم ؟توروخدا راهنمایی کنید چجوری باید اقدام کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکیل بگیر عزیزم وقتی این مریضی داره میتونی راحت جداشی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
کاشکی به جای قانون تمکین قانون اخلاق محبت و احترام متقابل اجرا می‌شد 🙏🙏🙏🙏

اینجا ایران است گل من 

خفتگان را خبر از محنت بیداران نیست... تاغمت پیش نیاید،غم مردم نخوری...

اگه بتونی بیماری روحیش ثابت کنی و بخاطر کتکی ک الان خوردید آره میتونی جدا شی کلا طلاق پروسه طولانی داره اگه مرد بگه طلاق نمیدم طولانی تر هم میشه اما اگه شما تصمیمت گرفتی ک حتما جدا بشی میتونی فقط باید کفش آهنین بپوشی 

البته بخاطر کتکی ک خوردی کارت جلو میفته

برو پیش یه وکیل تا خوب راهنماییت کنه بخاطر بیماریش میتونی جدا شی  

نامه میدن میره پیش دکتر پزشک قانونی اگه بیماریشو تایید کنن بگی. بهم نگفتن بعد عقد فهمیدم کلن عقدت باطل میکنن

خدایا شکرت🙏🙏🙏