2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕😕تا حالا باهاش حرف زدی در این مورد؟ 

تا دلت بخواد ، باهاش حرفیدم.  ولی بخدا اگه ب دیوار میگفتم دس در میاورد بغلم میکرد

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

تا دلت بخواد ، باهاش حرفیدم.  ولی بخدا اگه ب دیوار میگفتم دس در میاورد بغلم میکرد

😕عزیزم اگر رفتارش اذیتت میکنه و راهی نیست ک درست بشه سعی کن خودتو اذیت نکنی و ب رفتارش عادت کنی منظورم اینه ک ب حرفای منفی و بدش توجه نکن و زندگی خودتو ادامه بده منم همین مشکلو داشتم برای همین زودتر از چیزی ک باید مستقل شدم،🤦🏻‍♀️من الان تقریبا یک ساله دارم ی زندگی تقریبا مستقل و ادامه میدم و شمام سعی کن روی اهدافت تمرکز کنی و بیخیال رفتاراش بشی میدونم سخته ولی برا خودت بهتره

😕عزیزم اگر رفتارش اذیتت میکنه و راهی نیست ک درست بشه سعی کن خودتو اذیت نکنی و ب رفتارش عادت کنی منظ ...

ت تونستی مستقل بشی چون ی گذینه روی میزت بود ولی من ن 

اهمیت نمیدم ولی خب حسرت ک میکشم

حسرت داشتن مادر خوب

ت تونستی مستقل بشی چون ی گذینه روی میزت بود ولی من ن  اهمیت نمیدم ولی خب حسرت ک میکشم حسرت دا ...

درکت میکنم منم این حسرت رو دارم ولی نزار این حسرت باعث خراب شدن زندگیت بشه هرجور میتونی خودتو بکش بالا و تلاش کن 

ایشالا ب مرور زمان رابطت بهتر میشه با مامانت 

درکت میکنم منم این حسرت رو دارم ولی نزار این حسرت باعث خراب شدن زندگیت بشه هرجور میتونی خودتو بکش با ...

مرسی گلم 

ولی فک نکنم بهتر شه

❤️سعی کن بهترش کنی خودت اول زندگی خودت رو بعد هم چیزای دیگه رو 🌟🙂کلی آرزوی خوب برات دارم شبت بخیر& ...

مرسی ازت مهربون 

دوستت دارم و منم واست ارزوهای خوبی دارم

شبت رنگین کمونی🙃