2777
2789
عنوان

دوس داشتید خانم زندگی دیگه ای باشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالع ازدواج کردی ؟چطوری هنوز این حست کم نشده 

خیلی ساله که این آدمو ندیدم. کمتر شده بود ولی من آنقدر دوستش داشتم که می‌شد از روش کتاب نوشت. امروز که متوجه شدم خانمش بارداره یادم افتاد تو عالم بچگی چقد دلم میخواست یه پسر داشته باشم با این آدم و حتی اسمم انتخاب کرده بودم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
ی کاربری اینجا خیلی خوشبخته،من بعش حسادت میکنم.گاهی میگم مگه شوهرش چجوریه که این انقدر خوشبخته... ا ...

اینجا که همه ادای خوشبختی درمیارن

به اینا ربطی نداره. من دیوونه وار دوسش داشتم. بچه بودم

نمیشه عزیزم که...بالاخره یا خوشگل بوده یا پولدار بوده یا دکتر چیزی بوده...الکی که کسی ، کسی را دوست نداره که! حالا بگو کدوم یک از این خصلت ها را داشته؟

نمیشه عزیزم که...بالاخره یا خوشگل بوده یا پولدار بوده یا دکتر چیزی بوده...الکی که کسی ، کسی را دوست ...

نه خوشگل بود نه با سواد. پولدار هم بعدا شد. به دل من می نشست حرکاتش. نوع حرف زدنش، نگاه کردنش، آدم حسابی بودنش. نمیدونم عاشقش شده بودم دیگه

مطمئن بودم منو نمیخاد. من بچه بودم اون یه جوون. اختلاف سنی زیادی داشتیم. منو جز آدم حساب نمیکرد

مییدونم خیلی سخته درکت میکنم ولی چاره چیه باید تحمل کرد سعی کن قران زیاد بخونی ذکر زیاد بگی ذکر یا ودود رو به نیت و خودت وهمسرت ۱۰۰۱بخون ان شالله که علاقه مند بشی بهش

مییدونم خیلی سخته درکت میکنم ولی چاره چیه باید تحمل کرد سعی کن قران زیاد بخونی ذکر زیاد بگی ذکر یا و ...

دوس دارم همسرمو، ولی خب اون زندگی رویاییم بود. حق من بود و الان مال یکی دیگه س. از ته دلم امیدوارم شاد باشن در کنار هم و بچشونو با سلامتی بغل کنن