malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 عنوان مهریه ی عجیب 91 بازدید | 22 پست عجیب ترین مهریه ای که دیدین وشنیدین چی بوده وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه 1401/08/29 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 مهربه من به روز ربع به ماه نیم و به سال تمام سکه هستش🤪🥰 بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
farhan_ashg_maman عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 7761 یم کیلو پر پشه این پر. ب درد چی میخوره ؟؟؟ عشق💚 کاربری دست دو نفره اوکی😃😃
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 مهریه خوده بدبختم که عندالمطالبه نیست عندالاستطاعه!!! چرااااا بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 39862 ۱۲۴هزارسکه وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 یم کیلو پر پشه واااایییی 😂 وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 یکی میگفت ا.ه عروسی کنم مهریه قطع دستشومیزارم😑 عزیزم مهریه باید مالیت داشته باشه یعنی ارزش مالی داشته باشه وگرنه باطله بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11269 مهربه من به روز ربع به ماه نیم و به سال تمام سکه هستش🤪🥰 یعنی چی ؟ صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
sنو_عروس_قرن_جدیدs عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 1668 یکی از اشناهامون ۱ سکه مهریه اش بود..عشق و عاشقی..تهش جدا شدن