2777
2789

امروز رفتم سونو دکتر گفت شش هفته و یک روز هستی از روی پریودم شش هفته و پنج روز هستم گفت به نظر میاد قلبش امروز یا دیروز تشکیل شده ولی هرکاری کرد نتونست برام ضربان رو پخش کنه گفت خیلی ضعیفه و دو هفته دیگه بیا خیلی نگرانم ممکنه ضربانش بالا نره؟؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

عزیزم حتما بالا میره نگران نباش

اصولا تو این هفته ششم

ضربان ضعیفه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم زود نبوده؟ من هفت هفته و شش روز رفتم سونوگرافی صدای قلب شنیدم. تو هم زود بوده حتما

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم حتما بالا میره نگران نباش اصولا تو این هفته ششم ضربان ضعیفه 

به دکتر اسنپ زنگ ردم گفت باید هفته ششم قلب رو واضح ببینه اگر ندیده این بارداری ۵۰ ۵۰ هست☹️

یکم زود نبوده؟ من هفت هفته و شش روز رفتم سونوگرافی صدای قلب شنیدم. تو هم زود بوده حتما

قبلش نشنیدین یا خودتون زودتر از این موقع نرفتین؟اخه تو نی نی سایت همه هفته ششم ضربان داشتن☹️

خب معلومه هنوز ضعیفه صداش خیلی کمه نه نگران نباش دوهفته دیگه بری قشنگ صدای قلبشومیشنوی😍

خدا کنه اخه همه تو نی نی سایت این هفته ضربان های بالای ۱۰۰ داشتن

قبلش نشنیدین یا خودتون زودتر از این موقع نرفتین؟اخه تو نی نی سایت همه هفته ششم ضربان داشتن☹️

من بعد آزمایش بتا دوباره تکرار بتا دادم و رفتم دکترم خودش نوبت سونوگرافی قلب داد 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
به دکتر اسنپ زنگ ردم گفت باید هفته ششم قلب رو واضح ببینه اگر ندیده این بارداری ۵۰ ۵۰ هست☹️

انشالله تشکیل شده

نگران نباش 

هرچی خیر باشه همونه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه