بجز داروهایی که دکتر داده. سنم زیاد نیست مصدوم شدم فک کنید بچه خودتونم راهنماییم کنین🥺❤️
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عزیزم جو سرده و قاتل مفصل مامانم ممم همبنجوره چندتا دکتر بردیم همه تاکید داشتن سردیجات کامل کامل باید حذف بشه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
یعنی شیر و ماست و خیلی از ویتامین سی هام سرده حذف بشه؟
شیر نه ولی ماست و ی سری چیزایی که ضرر سردیشون از مفید بودنشون بیشتره اره حذف
جو پوست کنده هممیشه با اضافه کردن ادویه های گرم میزان سردیشو کاهش داد لعابی ک داره واسه تقویت مفاصل ...
ببین اینو خبرندارم ولی دکتر به مامانم گفته بود شیر مشکلی نداره به شرطی شیر گاو نباشه
ولی اره خب از مصلح ها استفاده کنی خوبه